PORUMBEII PACII si VULTURII RAZBOIULUI

In jos

PORUMBEII PACII si VULTURII RAZBOIULUI Empty PORUMBEII PACII si VULTURII RAZBOIULUI

Mesaj  Admin la data de Vin Aug 29, 2014 9:54 am

PORUMBEII PACII si VULTURII RAZBOIULUI


PORUMBEII PACII si VULTURII RAZBOIULUI 10456240_845674802112483_4007506190736644273_n
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

Vezi profilul utilizatorului http://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

PORUMBEII PACII si VULTURII RAZBOIULUI Empty WHY DOES PUTIN STILL THINK HE WILL WIN IN UKRAINE?

Mesaj  YOKO 2013 la data de Vin Aug 29, 2014 9:59 am

Admin a scris:
PORUMBEII PACII si VULTURII RAZBOIULUI


PORUMBEII PACII si VULTURII RAZBOIULUI 10456240_845674802112483_4007506190736644273_n

Pentru cei mai mulți observatori joc de noroc a lui Vladimir Putin în Ucraina pare a fi o cauză pierdută. Rebelii separatiste din Rusia, care au fost câștigătoare în urma succesului din Crimeea a lui Putin, sunt greu apăsat pentru a ține pe domeniul lor în scădere în estul Ucrainei. Sancțiuni europene și americane puternice au avut un impact negativ asupra economiei ruse și a condus la zbor majore de capital. Opinia publică occidentală, înfuriat de primul rus "ajutor", convoiul care a făcut drum fără permisiunea în estul Ucrainei, se întărire împotriva Rusiei. Guvernul ucrainean Poroșenko, care a fost dezorganizat la inceputul acestui an, pare să se actul său împreună.

Deci, de ce nu, Vladimir Putin, da duhul și abandona o cauză pierdută? În mod evident, Vladimir Putin crede că este pe o linie câștigătoare. În 2008, armata sa a invadat Georgia si a creat regimurilor separatiste mici din Abhazia și Osetia de Sud. La inceputul acestui an, el a anexat ucraineană Crimeea. Deci, de ce nu face la fel pentru părți din Ucraina de Est, cu o mare populație din Rusia și istorie de lungă durată, ca parte a Imperiului Țarist și a Uniunii Sovietice?

Putin are o parere proasta de ucraineni non-ruse. Recent, el le-a marcat ca neo-naziști și antisemiți. Neo-naziști pentru că în al doilea război mondial mulți ucraineni a salutat inițial Germaniei naziste ca eliberatori din sovietică. Antisemiți, deoarece în timpul războiului civil din Rusia (1918-1920) elemente ucrainene ar fi efectuate pogromuri care au ucis 50.000-100.000 de evrei și antisemitism rămas semnificativ în Ucraina, prin al doilea război mondial.

Putin crede că americanii, asaltat de problemele economice interne și externe probleme grave în Orientul Mijlociu (cum ar fi Iran, Siria, Irak, ISIS, Hamas) și în Asia (cum ar fi China), este puțin probabil ca armă împotriva Moscovei pe Ucraina. Politica externă post-modern, moale președintelui Obama face un neo-realist ca Putin oportunitate de miros. Putin se îndoiește că președintele Obama, care se încheie sau reducerea intervențiilor militare străine și încercarea de a face o afacere cu Iranul, s-ar muta înapoi spre Războiului Rece. El arată într-un sondaj de opinie politico luna trecută că a găsit doar 17 la suta dintre americani sprijină acțiuni mai ferme împotriva Rusiei.

Putin consideră că Uniunea Europeană nu-l va pedepsi serios. Cu 28 de membri, este aproape imposibil, ca vechiul polonez Sejm, pentru a obține unanimitate. Membrii de conducere ale UE - Germania, Franța și Marea Britanie - au motive întemeiate să calci, cu atât mai mult, deoarece Rusia este aproape și America este departe.

Germanii, care a învins Rusia în fiecare bătălie din primul război mondial și a ucis peste 26 de milioane de ruși în al doilea război mondial, sunt reticente în a lua în Rusia dincolo de un anumit nivel. Ucraina, de asemenea, a fost Lebensraum lui Hitler (spațiu de locuit), care Germania nazistă a ocupat în prima fază de al doilea război mondial.

Franța a avut o poveste de dragoste pe termen lung cu Rusia din zilele de țari (cu excepția 1812 invazia lui Napoleon) a Antantei de Primul Război Mondial și alianța anglo-american-ruso-franceză în ultimele zile ale primului război mondial II-lea. Franța insistă că va vinde nave de război sale avansate de Rusia.

Marea Britanie Prim-ministrul David Cameron, în imposibilitatea de anul trecut, pentru a câștiga un vot parlamentar de sprijin o acțiune militară împotriva Siriei, este precaut cu privire la care acționează pe Ucraina.

Europenii sunt dependente de Rusia pentru o treime din gaz și de petrol și gaze profitabile oferte. Cu o creștere economică mai puțin de o sută și probleme serioase cu membrii din Europa de Sud, Uniunea Europeană este conștientă de faptul că Ucraina, cu 46 de milioane de oameni și o PNB / cap de locuitor abia 10 la suta din PIB-ul german / cap de locuitor, ar putea fi o povară financiară imensă.

Putin știe că prezența militară americană în Europa a scăzut de la 400.000 de militari în 1980 la 60.000 de trupe de azi. De asemenea, europenii petrec mai putin de doi la suta din PIB-ul lor pe militari. Germania are mai mult de 200.000 de soldați și abia 400 de tancuri în timp ce Franța are doar 230.000 de soldați și 420 de tancuri.

Rusia are, de asemenea, suport găsit printre colegii săi BRIC. China, care a cumpărat de miliarde de dolari de arme rus, se teme de intervenție americană în Ucraina, ca un preludiu de blocare creștere în Asia. India a fost mult timp un partener bun pentru Rusia, furnizor de arme numărul unu. Brazilia se opune acțiune american în Europa, care ar putea fi un preludiu pentru a se opune creșterea de Brazilia în America Latină.

Putin a calculat că el poate câștiga o mică parte din Ucraina de Est sau în cel mai rău o sferă de influență. Putin știe că reconstruirea parte a Uniunii Sovietice, a pierdut în 1991 l-ar susține în putere pentru anii care vor veni. Popularitatea sa la domiciliu lovit 82 la suta, dupa triumful din Crimeea și acum cu risc său ucrainean a lovit un incredibil 87 la sută. Doar timpul va spune dacă el poate transporta off.

Jonathan Adelman este un profesor de la Josef Korbel Școala de Studii Internaționale de la Universitatea din Denver, în Colorado.

YOKO 2013

Mesaje : 56
Data de înscriere : 16/02/2013

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum