SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Feblețea lui Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, s-a dus la Antena 3 ca să-l înjure pe Traian Băsescu!

In jos

Feblețea lui Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, s-a dus la Antena 3 ca să-l înjure pe Traian Băsescu! Empty Feblețea lui Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, s-a dus la Antena 3 ca să-l înjure pe Traian Băsescu!

Mesaj  Admin la data de Sam Dec 20, 2014 1:04 pm

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-21-decembrie-2014/

Traian Băsescu a ținut sîmbătă conferința de presă dedicată finelui de mandat la Cotroceni.Toate televiziunile, chiar și cele care nu-i sunt amice lui Traian Băsescu, au acordat atenție momentului, fie și pentru că a fost unul de Istorie și pentru Istorie.Cum era de așteptat, Antena 3, condusă de Dan Voiculescu de dincolo de gratii, a transformat momentul într-o sinteză între Pavel Abraham, Millițianul devenit Securist și Izaura Mondialu, analfabeta devenită vedetă.
Cum îi stă bine unui maimuțoi, Mircea Badea s-a dus la Cotroceni pentru a pune la cale, în direct, o masturbare mediatică.Pe tot parcursul Conferinței de presă, postul lui Dan Voiculescu a pus pe burtieră înjurături scabroase.
Cînd WC-ul pute, de atîta dat pe dinafară, omul minim civilzat nu intră, chiar dacă-l taie nevoia.Nu același lucru se poate spune despre Aliana Gorghiu, Preanumita lui Klaus Iohannis în fruntea PNL pe stil vechi.Protejata Prea Alesului a simțit nevoia unei exprimări.Drept urmare s-a dus sîmbătă seara la Latrina 3.

Nu, n-a fost nevoie să se țină cu mîna de nas.Proțăpita lui Klaus Iohannis e obișnuită cu Latrina 3.Aici, în 2012, era prezentă seară de seară, pentru a legitima, din punct de vedere juridic, cu puținele sale cunoștințe de absolvent de Drept la o fabrică de diplome, Lovitura de stat USL-istă.

Nici sîmbătă seara, distinsa n-a făcut altceva decît să legitimeze producțiile Latrinei audio-vizuale.Atît prin prezența sa în studio, deși pînă și burtierele puțeau, cît și prin atacarea lui Traian Băsescu, pentru că, vezi Doamne! nu l-a lăsat pe maimuțoi la o Conferință de presă unde, totuși, nu se împărțeau banane.

Cu o seară înainte, la Antena 3, se dădeau în stambă, înjurîndu-l pe Traian Băsescu, Izaura Mondial, și Protectorul ei, Milițianul care face cu ochiul, Pavel Abraham.

Sîmbătă seara, Alina Gorghiu a venit la Antena 3, să-l înjure pe Traian Băsescu, fără Protectorul ei, Klaus Iohannis.Nu e însă prea tîrziu să apară și el.
După ce devine Președinte Prea Plin din Președinte Prea Ales.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum