SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cine eşti dumneata, Klaus Iohannis?

In jos

Cine eşti dumneata, Klaus Iohannis? Empty Cine eşti dumneata, Klaus Iohannis?

Mesaj  VIO_ANA Lun Ian 05, 2015 9:51 pm

Unii sociologi au început să vorbească despre posibilitatea ca primarul Sibiului şi candidatul PNL, Klaus Iohannis, să nu ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Mai mult, el anunţă pe Facebook că ar cam sta departe de confruntările televizate şi lămuritoare. “Domnul Ponta mă atacă pe mine, doamna Udrea îl atacă pe domnul Ponta, mă atacă pe mine, doamna Macovei atacă pe toată lumea. Nu voi intra în acest joc!”. Până inventează un joc pe gustul lui s-ar putea să se termine alegerile.

Aşa că, alegători gospodari, care îşi fac vara sanie, să aflăm cât mai avem timp cine e şi ce vrea pentru noi, de-adevăratelea, Klaus Iohannis. Iacătă câteva mostre de întrebări la care aşteptăm răspunsuri:

Domnule Iohannis, v-a plăcut când aţi fost desemnat premier la Grivco? Dan Voiculescu era băiat bun?

Aţi fost în toate minţile când aţi pus umărul la aducerea în fruntea Guvernului a lui Victor Ponta?

Ajuns la Cotroceni, aţi fi împăcat cu o suspendare pe acelaşi calapod cu cea din 2012? Nu vă culcaţi pe o ureche, o fi Voiculescu înăuntru, dar Năstase e afară şi plin de idei extravagante.

La SRI şi SIE veţi numi, ca Traian Băsescu, oameni din Opoziţie? Daca da, o să-l evitaţi pe Victor Ponta, chiar dacă se va afla că are ceva în comun?

Ce caută neamţul la Preşedinţie: Descentralizarea şi autonomia locală pe sufletul românilor, ori pe inima ungurilor?

Ce a fost mai întâi, oul sau găina? Sănătatea ori Educaţia?

În interviul acordat colegei mele Mioara Costin, vă riscaţi: “vreau să lămuresc un lucru: îl respect pe Crin Antonescu, el este cel graţie căruia eu astăzi sunt preşedinte al PNL, iar locul lui în PNL nu-l va lua nimeni. Este un prieten al meu, un om cu coloană politică dreaptă, un contestatar al lui Victor Ponta, pe care tot ACL-ul se bazează în campania electorală”.

Acum că sunt certaţi, trebuie să alegeţi. Pe care l-aţi prefera partener la o lovitură de stat ca-n 2012?

În acelaşi interviu, spuneaţi: “Întrebarea este dacă avem, în sfârşit, curajul să alegem un preşedinte care nu seamănă deloc cu politicienii pe care românii s-au obişnuit să îi tot vadă în ultimii 25 de ani”.

Cine e ăla?

Başca, atenţie! O să se supere colegul Mihăiţă Calimente, care împarte cravate prin Parlament cam de un sfert de veac, pe dumneavoastră! Asta vă mai trebuie după ce v-a lăsat Ghişe cu buza umflată! Unde mai pui că Mihăiţă are pumnul greu.

N.B. Voi, cititorii mai curioşi decât mine, sunteţi invitaţi să adăugaţi întrebări pe site, la rubrica rezervată comentariilor.

Lista rămâne deschisă!
by Catalin Pena.
VIO_ANA
VIO_ANA

Data de înscriere : 01/06/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum