SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pe 6 decembrie 2014, Putin a fost avertizat de preşedintele francez Hollande că regimul Obama va regiza în Franţa un mare atentat terorist! A avut dreptate!

In jos

Pe 6 decembrie 2014, Putin a fost avertizat de preşedintele francez Hollande că regimul Obama va regiza în Franţa un mare atentat terorist! A avut dreptate! Empty Pe 6 decembrie 2014, Putin a fost avertizat de preşedintele francez Hollande că regimul Obama va regiza în Franţa un mare atentat terorist! A avut dreptate!

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Vin Ian 09, 2015 8:00 am

Într-un raport publicat pe 8 decembrie 2014, se pare că pe 6 decembrie 2014 preşedintele francez Francois Hollande s-ar fi întâlnit într-o scurtă întrevedere cu preşedintele rus, Vladimir Putin. Hollande i-a spus omologului său rus cum serviciul de informaţii externe al Franţei, DGSE, l-a avertizat despre posibilitatea organizării unui atentat terorist spectaculos pe teritoriul Franţei, atentat pus la cale de regimul Obama. Şi se pare că acest atentat chiar s-a produs pe 7 ianuarie 2015!
La începutul lunii decembrie 2014, preşedintele Francois Hollande a făcut o vizită în Kazahstan (unde a făcut, printre altele, şi o poză şocantă, ce a fost ridiculizată în mediul on-line: vezi articolul de pe france24.com). Pe drumul de întoarcere din Kazahstan spre Paris, avionul prezidenţial francez s-a oprit la Moscova, aşa cum putem citi într-un articol apărut pe Deutsche Welle (“Hollande se va întâlni cu Putin într-o vizită surpriză la Moscova”).Întâlnirea cu Putin a avut loc într-o cameră “sigură” (bruiată electronic) a Aeroportului Internaţional Vnukovo din Moscova (aflăm asta dintr-un articol de pe 6 decembrie 2014, publicat pe sputniknews.com). Oficial, cei doi au discutat problema conflictului din Ucraina, dar, se pare că în această discuţie preşedintele francez Hollande i-ar fi dezvăluit lui Putin că serviciul de informaţii externe al Franţei, DGSE, ar fi avut informaţii conform cărora regimul Obama pregăteşte un atac terorist în Franţa, sub forma unei operaţiuni false (“false flag”). Scopul lui Obama era acela de a da vina ulterior pe Rusia.
Toate informaţiile de mai sus au fost publicate pe 9 decembrie 2014 pe site-ul 4thmedia.org. Articolul se intitula “False Flag & WWIII: Terrified France WARNS Russia of Obama/US “TERROR Spectacular”, adică “Operaţiuni false & cel de-al treilea război mondial: Franţa îngrozită avertizează Rusia de teroarea spectaculoasă a lui Obama”. Ca o “profeţie” se pare că articolul a avut dreptate: în Franţa chiar a avut loc o lună mai târziu un atentat terorist.
În articolul de ieri (Atentatul terorist “Charlie Hebdo” din Paris ar fi putut fi organizat de Israel! Acum o lună, Parlamentul de la Paris cerea recunoaşterea Palestinei! Ce coincidenţă bizară…) dădeam vina pe Mossad (serviciul secret al Israelului) pentru organizarea acestui atentat terorist. Astăzi evoc posibilitatea ca CIA să-l fi organizat. Nu ştiu care e adevărul, căci nu lucrez în serviciile secrete, însă informaţiile se scurg pe Internet…
http://www.lovendal.ro/wp52/pe-6-decembrie-2014-putin-a-fost-avertizat-de-presedintele-francez-hollande-ca-regimul-obama-va-regiza-in-franta-un-mare-atentat-terorist-a-avut-dreptate/
DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum