SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

După atentatul de la Paris, Balcanii se revoltă! Un REGIZOR sârb ACUZĂ: Fraţii Kouachi au luptat în SIRIA, sub comanda generalilor americani şi cu sprijinul Franţei!

In jos

După atentatul de la Paris, Balcanii se revoltă! Un REGIZOR sârb ACUZĂ: Fraţii Kouachi au luptat în SIRIA, sub comanda generalilor americani şi cu sprijinul Franţei! Empty După atentatul de la Paris, Balcanii se revoltă! Un REGIZOR sârb ACUZĂ: Fraţii Kouachi au luptat în SIRIA, sub comanda generalilor americani şi cu sprijinul Franţei!

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Sam Ian 10, 2015 5:04 am

Atentatul terorist de la Paris, acolo unde 12 persoane au murit în redacţia publicaţiei Charlie Hebdo a stârnit reacţii dintre cele mai diverse, dar totuşi două curente s-au desprins mai clar: cel reprezentat de cei care-şi asumă total mesajul celor de la Charlie Hebdo şi cei pentru care şi unii şi alţii sunt exponenţii extremismului.Valul de simpatie pentru cei căzuţi sub gloanţele fanaticilor i-a făcut pe mulţi să-i proclame „martiri ai libertăţii”, adevărate victime nevinovate ale terorismului islamic. Iată însă că în Balcani, mai precis în Serbia, sunt oameni care văd lucrurile mult mai nuanţat. Unul din aceştia este regizorul Boris Malagurski. În vârstă de 26 de ani, Malagurski este unul din cei mai cunoscuţi documentarişti şi jurnalişti sârbi, acesta fiind premiat pentru filmul „Kosovo: Can you imagine” de mai multe ori.
Într-o postare pe facebook, regizorul a afirmat că tinerii care i-au ucis pe caricaturiştii de la Charlie Hebdo au luptat în Siria în trupele sprijinite de Occident împotriva lui Bashar al-Assad.Acesta a afirmat că ţări ca Franţa sprijină terorişti exact ca şi cei doi fraţi Kouachi, care omoară oameni nevinovaţi în fiecare zi.
„Fraţii Kouachi, înainte de atacul asupra celor de la Charlie Hebdo, au luptat împotriva lui Bashar al-Assad în Siria, sub comanda generalilor americani şi cu sprijinul ţărilor occidentale, inclusiv Franţa. Luptătorii pentru libertatea de exprimare din mass-media îmi spun că nu am voie să vorbesc despre asta, pentru că avem voie să vorbim doar despre victime. În timp ce oamenii de lângă mine ştiu că sunt extrem de mişcat de acest asasinat, nimeni nu are voie să ignore tragedia care se întâmplă în afara Parisului. Datorită unor ţări ca Franţa, cetăţenii din Siria sunt ucişi de islamişti în fiecare zi. Eu sunt împotriva divizării pe criterii „esenţiale” şi „neesenţiale”! Toţi suntem oameni şi toate vieţile sunt preţioase. Opriţi politica imperialistă a ţărilor occidentale. Opriţi violenţa de orice fel. Să încercăm să valorificăm viaţa umană în mod egal şi vom fi mai aproape de o viaţă liniştită împreună”, a scris regizorul pe Facebook.
Alte Articole:
Chérif Kouachi a sunat la postul BFMTV înainte de a muri. Ce le-a spus jurnaliştilor
Fraţii Kouachi au fost ucişi. Forţele de ordine au pus capăt acţiunii teroriştilor
Presa arabă denunţă amplificarea islamofobiei în Occident după atentatul din Franţa
Atentatul de la Paris: sunetul ceasului deșteptător pentru Europa
SUA, gata să INTERVINĂ MILITAR în Siria. Consilierul lui Obama: Dacă te iei de americani, venim după tine
Ponta se întâlneşte cu preşedintele Franţei la Paris

http://activenews.ro/dupa-atentatul-de-la-paris-balcanii-se-revolta-un-regizor-sarb-acuza-fratii-kouachi-au-luptat-siria-sub-comanda-generalilor-americani-si-cu-sprijinul-frantei_1880194.html
MIHAI BELTECHI
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 136
Data de înscriere : 22/08/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum