SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Atentatul terorist “Charlie Hebdo” din Paris ar fi putut fi organizat de Israel! Acum o lună, Parlamentul de la Paris cerea recunoaşterea Palestinei! Ce coincidenţă bizară…

In jos

Atentatul terorist “Charlie Hebdo” din Paris ar fi putut fi organizat de Israel! Acum o lună, Parlamentul de la Paris cerea recunoaşterea Palestinei! Ce coincidenţă bizară… Empty Atentatul terorist “Charlie Hebdo” din Paris ar fi putut fi organizat de Israel! Acum o lună, Parlamentul de la Paris cerea recunoaşterea Palestinei! Ce coincidenţă bizară…

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Vin Ian 09, 2015 8:03 am

Bun… Cum atentatul terorist din capitala Franţei, Paris, rămâne principalul eveniment al începutului acesta de an, cred că e timpul să-mi spun şi eu poziţia. Deocamdată nu am cum să-mi formez o opinie definitivă, pentru că nu am toatele elementele necesare. Văd că unii “conspiraţionişti” au început deja să-şi dea cu părerea, acuzând în stânga şi în dreapta, de parcă ar avea dovezile supreme. Aceştia nu sunt altceva decât nişte naivi, care cred că tot ce zboară se mănâncă. E uşor acum să dai vina exclusiv pe serviciile secrete… dar dovezile (măcar alea circumstanţiale există!?). Dar haideţi să trecem la articol, şi trebuie să reţineţi că aici eu expun doar o simplă teorie, care s-ar putea să fie sau nu adevărată.
Aşadar, în atentatul de la Paris de pe 7 ianuarie 2015, au fost ucişi cel puţin 12 oameni, într-un atac armat a cărui ţintă a fost redacţia săptămânalului satiric “Charlie Hebdo” din Paris. Se crede că între 8 şi 10 dintre victime sunt jurnalişti – inclusiv patru caricaturişti – ai lui Charlie Hebdo. Bilanţul include şi doi poliţişti ucişi. Alte 11 persoane au fost rănite, patru dintre ele fiind în stare critică. În total, se crede că trei atacatori au fugit cu o maşină, apoi au abandonat-o în centrul Parisului şi au fugit mai departe cu o altă maşină furată. „Franţa e în stare de şoc, e un atentat terorist”, a declarat preşedintele Frantei, Francois Hollande. Atacatorii au strigat, în timp ce trăgeau cu nişte arme Kalaşnikov, că „profetul Mahomed a fost răzbunat”. Franţa se află, în acest moment, în stare de alertă. Potrivit presei franceze, cei trei terorişti suspecţi au fost prinşi (s-au predat).
Deşi nu am dovezi, totuşi eu suspectez că în spatele acestuia s-ar afla Israelul, mai precis serviciile secrete israeliene (Mossad-ul). Ei sunt “specialişti” în asemenea atentate, iar Mossad-ul are legături periculoase şi suspecte cu mulţi terorişti musulmani. Acum o să mă întrebaţi “de ce”? De ce a fost ales tocmai Parisul în organizarea acestui atentat terorist? Şi de ce tocmai acum? Cred că am răspunsul la această întrebare.Mulţi zic că are legătura cu caricaturile din 2006 despre profetul Mohamed publicate în revista “Charlie Habdo”. Dar, oameni buni, aceste caricaturi au apărut încă din 2006, deci acum 9 ani! Credeţi că islamiştii au aşteptat 9 ani pentru a se răzbuna pentru jignirea adusă lui Mahomed!? Adică, timp de 9 ani nu au avut nicio oportunitate de a organiza aceste atentat şi l-au găsit tocmai acum, în ianuarie 2015!? Ceva nu se leagă aici şi am impresia că suntem iarăşi manipulaţi!
De fapt, acest atentat terorist trebuia organizat luna aceasta şi s-a găsit o ţintă, un săptămânal satiric, pentru ca astfel să se ridice orice suspiciune legată de implicarea serviciilor secrete. Mulţi nu ştiu sau nu îşi aduc aminte că acum o lună, parlamentarii francezi au votat o rezoluţie prin care cer guvernului de la Paris să recunoască statul palestinian (vezi ştirea de pe reuters.com). Iar cel mai afectat de această decizie de recunoaştere a Palestinei a fost Israelul. A venit oare vremea răzbunării israeliene? Se pare că da.
Iată o serie de alte “coincidenţe”:
* La sfârşitul lui 2013, un tribunal din Kuala Lumpur (Malaiezia) a găsit Israelul vinovat de genocid (vezi ştirea de pe site-ul rt.com de pe 4 decembrie 2013). În 2014, numai puţin de 3 avioane malaieziene dispar sau cad de pe cer. Sigur n-are legătură cu verdictul tribunalului malaiezian!?
* În 2011, aripa tânără a Partidului Muncii din Norvegia a început o companie agresivă pentru ca guvernul de Oslo să impună o blocadă totală asupra Israelului. Drept urmare, întreaga conducere a aripei tinere a Partidului Muncii a fost măcelărită printr-o operaţiune atribuită fals unui nebun singuratic, Anders Breivik.
Iată câteva “coincidenţe” interesante care ar trebui să ne dea de gândit…

http://www.lovendal.ro/wp52/atentatul-terorist-charlie-hebdo-din-paris-ar-fi-putut-fi-organizat-de-israel-acum-o-luna-parlamentul-de-la-paris-cerea-recunoasterea-palestinei-ce-coincidenta-bizara/
DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum