SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

"Acest comentariu a fost eliminat": Charlie Hebdo, The Guardian și Free Speech

In jos

"Acest comentariu a fost eliminat": Charlie Hebdo, The Guardian și Free Speech Empty "Acest comentariu a fost eliminat": Charlie Hebdo, The Guardian și Free Speech

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Sam Ian 10, 2015 4:39 pm

Liberalismul nu este atât de mult o ideologie, ca o condiție de psihiatrie. Câte Whites ordinară au fost uciși , violată sau rănit de viață de imigranți din lumea a treia în ultimii cincizeci de ani? Cine știe? Cui îi pasă? Desigur, nu Guardian . Dar moarte caricaturiști de stânga - acum că este grav. Ca răspuns la masacrul de la Paris, Guardian asprime și hotărâre a organizat o conferință de cele mai bune windbags sale. Aceasta a fost line-up:

La Suntem eveniment Charlie, organizat ca răspuns la atacul de la Paris, care a plecat de 12 de morți, un grup de scriitori discutat de ce revista franceză a fost vizate și cum alte publicații ar trebui să răspundă. Prezidat de Guardian cronicar Rev Giles Fraser, se prezentat fostul Le Monde redactor și Guardian lider scriitor Natalie Nougayrède, Observer ziariștii Nick Cohen și Henry Porter, caricaturiști Steve Bell și Martin Rowson și Guardian scriitori Sunny Hundal și Shahidha Bari. ( Suntem Charlie: "libertatea de exprimare trebuie să fie puternic apărat" , The Guardian , 09 ianuarie 2015)
Am numărat două non-albii și cel puțin doi evrei, Giles Fraser și Nick Cohen . Deci, panoul a fost prezidată și dominate numeric de oameni de la grupuri care nu se identifică cu sau dragi nativi europeni albi. Când Cohen a scris despre masacrul Charlie Hebdo în Londra Spectator , el nu a menționat imigrației în masă dată. Dar el a mentionat "rasiști ​​albe" și să rețineți că o "religie nu este o cursă." Este clar, deci, că susține legi "urii" din Marea Britanie și nu crede în libertatea de exprimare.

În ceea ce știu, membrilor comisiei Steve Bell nu este evreu. E doar un liberal alb înșelat care atrage desene animate auto-neprihănit și unfunny pentru Guardian . Răspunsul său la realitatea tulburătoare a Hebdo masacrului a fost simplu. El a pretins că nu era acolo. Aceasta este una din desene animate el produs:
"Acest comentariu a fost eliminat": Charlie Hebdo, The Guardian și Free Speech Steve-Bell-09.01.14-014-e1420915977222
Steve Bell neagă realitatea

Vezi? Râsul se apleacă arma-butoaie. Prezența milioane de terțe lumea non-albii din Occident nu contează, pentru că liberalii pot magie patologii lor departe cu desene animate rele. Asta e ceea ce, evident, crede Bell. E greșit. El este, de asemenea, greșit să credem că Guardian susține libertatea de exprimare. Aceasta sugestie este o glumă bolnav. Charlie Hebdo desene animate s-ar fi ilegal în Marea Britanie în conformitate cu legislația gând criminalității, care sunt pe deplin suportate de Guardian și care interdicția libertatea de exprimare pe rasă, religie și orientare sexuală. Guardian Site-ul șterge în mod obișnuit comentarii care încalcă pietățile liberale privind rasă și politică sexuale. După evenimente cum ar fi revolte la Londra , mesajele de acest gen pop-up ca ciupercile pe un butuc:

Acest comentariu a fost eliminat de un moderator pentru că nu a respectat noastre standardelor comunitare . Răspunsurile pot fi, de asemenea, șterse. Pentru mai multe detalii a se vedea întrebări frecvente .
Cenzura este complet acceptabil pentru Guardian dacă se reduce la tăcere idei că nu este de acord cu, indiferent cât de practic bazate sau rațională.

Și cu siguranță ar fi indignat dacă o revistă britanică a publicat un desen animat care batjocorit martir-cultul Sf. Stephen Lawrence în stilul brut și vulgar de Charlie Hebdo . Guardian ar fi apoplectic. Ar preia conducerea în asteptare pentru revista a fi judecat și părțile vinovate închiși. Guardian nu crede în dezbatere deschisă cu privire la anumite teme extrem de importante. Când laureat al Premiului Nobel James Watson și-a exprimat opinii eretice cu privire la inteligenta Negre, în 2007, evreu marxist și Stasi colaborator Steve Rose a marait la "libertatea de exprimare" și a salutat vânătoare de vrăjitoare, care urmărea Watson:

În ceea ce privește libertatea de exprimare, aceste libertăți sunt și trebuie să fie constrâns. Nu avem dreptul să plângă la întâmplare foc într-un teatru aglomerat, sau de a folosi discursul urii - cel puțin în Europa, spre deosebire de SUA. Observații acum retrase Watson a venit în aceste categorii inacceptabile. Deci, repercusiunile sunt binevenite. ( știință rău Watson , The Guardian , 21 octombrie 2007)
Șapte ani mai târziu, Guardian nu a uitat sau iertat Watson pentru erezie lui. Recent, ea a publicat un op-ed pe Watson de Adam Rutherford , un biolog:

El poate avea ADN-ul dezvaluit, dar James Watson merită să fie evitate

Sună îngrozitor: un erou în vârstă de 86 de ani ostracizat pentru opiniile sale, alungat din viața publică de oamenii care merg în umbra lui științifică. Dar nu e groaznic. Watson a spus că el este "nu un rasist într-un mod convențional". Dar el a spus Sunday Times în 2007 că în timp ce oamenii ar putea dori să cred că toate cursele se nasc cu inteligenta egal, cei "care au de a face cu angajați de culoare neagră găsi acest lucru nu adevărat". Suna-ma de modă veche, dar care sună ca mlaștină standard, run-of-the-moara rasismului la mine. ...

Ca toate biologi contemporani, cariera mea se bazează în mare parte pe munca lui. Medalia? Dacă aș putea permite, nu aș vrea. Câmp meu, geneticii umane, a fost fondat de un alt rasist, Francis Galton, care a căutat să demonstreze poziția dominantă britanic alb peste coloniile folosind biometrice. El a dat naștere la eugenie, un efort niciodată realizat în Marea Britanie, dar care a fost sprijinit în mare în jurul începutul secolului 20 în spectrul politic, de la Churchill la Marie Stopes la William Beveridge. Sa și mater mea alma, UCL, este în prezent de gândire greu despre cum să certa rasismul său și să continue să respecte moștenirea lui științifică, ceea ce este de netăgăduit și de neegalat. În cele mai frumoase Ironia este că genetica - domeniul a fondat și Watson transformată - este tocmai subiectul care a demonstrat că deosebit de rasa ca un concept științific are nici o apă. ... ( El poate avea ADN-ul dezvaluit, dar James Watson merită să fie evitat , The Guardian , 01 decembrie 2014)
Rutherford, de asemenea, lucrează pentru BBC, un alt angajat dușman de discurs  care contracarează narațiunea de stânga, indiferent de cât de bine susținută în fapt. E un pitic intelectual, acesta iluzii sunt egalat doar de aroganța lui. Francis Galton și James Watson sunt oameni de știință mare. Adam Rutherford este o marionetă de marxiști culturale, cum ar fi Stephen Jay Gould . Martin Rowson, un alt Guardian caricaturist, este un alt pitic intelectual:

Nu vă prost că este vorba despre Islam. Acesta a fost dușman islamiștilor "secularist Bashar al-Assad, care a primit huligani sale de a rupe degetele de caricaturistul sirian Ali Ferzat acum patru ani. Caricaturist palestinian Naji al-Ali a fost asasinat la Londra în 1987 de către un student care pretinde că a fost un agent dublu pentru Mossad și Organizația pentru Eliberarea Palestinei. Numele britanici caricaturiști "din lista de moarte Gestapo-ului au fost doar o altă manifestare a cât de odios rasul este de despoți-a lungul istoriei. De aceea, acum mai mult ca niciodată, noi nu trebuie să se oprească râs la această ultimă grămadă de clovni criminale în batjocură. ( Charlie Hebdo: Nu trebuie să se oprească râs la aceste clovni criminale , The Guardian , 08 ianuarie 2015)
Să unpick argumentul Rowson lui. Agresorii Paris nu se poate au fost motivate de Islam deoarece Bashar al-Assad este un secularist. Cu alte cuvinte, dacă nu toate cazurile de cenzură sunt motivate de islam, nici unul nu este. Cred că Rowson trebuie să ia un curs de logică elementară. El nu va, desigur. El, Steve Bell și alte windbags narcisist de la Guardian va continua să pretindă că realitatea nu este acolo și că ideologia lor nebun nu este responsabil pentru ceea ce sa întâmplat în Paris.

Dar este. Și va fi responsabil pentru lucrurile mult mai rele care urmează. Nebunia de imigrare în masă se termină în cazul în care orice persoană sănătoasă știa că va termina: in caz de dezastru.

Sursa: Occidental Observer
http://www.theoccidentalobserver.net/2015/01/this-comment-has-been-removed-charlie-hebdo-the-guardian-and-free-speech/
DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Sus In jos

"Acest comentariu a fost eliminat": Charlie Hebdo, The Guardian și Free Speech Empty Pe site

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Sam Ian 10, 2015 4:44 pm

DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Sus In jos

"Acest comentariu a fost eliminat": Charlie Hebdo, The Guardian și Free Speech Empty Pe site

Mesaj  DOLFI , caporalul FUHRER la data de Sam Ian 10, 2015 4:44 pm

DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 76
Data de înscriere : 10/07/2013

Sus In jos

"Acest comentariu a fost eliminat": Charlie Hebdo, The Guardian și Free Speech Empty Re: "Acest comentariu a fost eliminat": Charlie Hebdo, The Guardian și Free Speech

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum