SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Charlie Hebdo, Hyper-ipocrizie, și Holohoax

In jos

Charlie Hebdo, Hyper-ipocrizie, și Holohoax Empty Charlie Hebdo, Hyper-ipocrizie, și Holohoax

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Mier Ian 14, 2015 4:02 am

http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2015/01/14/charlie-hebdo-hyper-hypocrisy-and-the-ho
"De când evreii au inventat taxa de calomnie de" antisemitism ", în anii 1880. Acesta a fost tipărită pentru prima dată în evreiesc Enciclopedia, si a fost construit cu bani evreiești, organizații, propagandă și minciuni (cum ar fi Holocaustul - Holohoax) (1901 Vol 1, p 641..), Astfel încât acum cuvântul este ca un venin de șarpe care paralizează sistemul nervos cuiva. Chiar și menționarea cuvântului "evreu" este evitat, cu excepția cazului folosit într-un context mai favorabil și pozitiv. "

Charles A. Weisman, Cine este Esau-Edom ?, Weisman pentru Publicații, 1966.

În urma ultimei verii protesta ipocrit condamnare globală a Israelului controversat Funcționare protecție împotriva palestinienilor Edge în lagărul de concentrare blocat cunoscut sub numele de Gazza Strip - aproape 2.200 au fost uciși, inclusiv 501children cu încă 1.500 fiind orfan; 11100 au fost răniți, inclusiv 410 persoane în vârstă, 2088 de femei, și 3374 de copii, dintre care unii 1000 ar suferi de invaliditate pe tot parcursul vieții; o estimare a ONU care 373,000 de copii ar avea nevoie de suport psihologic directă și de specialitate; distrugerea de 18.000 de unități de locuit cu 108,000 fiind efectuate fără adăpost, în plus față de 12,000 încă deplasat și un deficit de 71.000 de locuinte, ca urmare a atacului plumb 2008-09 Funcționare caste; bombardarea centrale numai Gaza cauzând astfel presiune suplimentară pe o rețea electrică deja ruinate; închiderea stațiilor de tratare a apei rezultate din distrugerea centralei; dezafectarea de foc rezervor israelian a cea mai mare centrala de tratare a apelor uzate, prejudiciul extinse la sistemele de apă și canalizare care a cauzat eliberarea de canalizare brute în bazine deschise, terenuri agricole, și Marea Mediterană; și distrugerea infrastructurii sociale care a făcut viața pentru palestinieni și mai greu de suportat decât este deja a fost - Israel a fost nevoit să se confrunte cu posibilitatea distinct de o scară largă opiniei publice reacție.

Frantic apăsarea butonului de panică, însă, nu a avut loc până la sfârșitul lunii octombrie 2014, când Suedia - în ciuda infinite invocări și memento-uri ale Holocaustului diplomatice și mass-media - a devenit primul membru al Uniunii Europene în Europa de Vest de a recunoaște oficial starea de Palestina. Această mișcare îndrăzneață inovatoare de suedezi s-au dovedit a fi un exemplu pentru alții - și în ciuda avertismentelor stridente din război Netanyahu criminal că recunoașterea Palestinei ar fi o "greșeală gravă" - parlamentele din Marea Britanie, Spania, Portugalia, Franța, Irlanda, și europene Uniunea sărit de pe bandwagon ritm adunare care Israelul cu vitriol sa holocaustic obișnuit condamnat ferm. Oficialii israelieni au fost apoi forțați să recunoaștem că acest atac brusc de conștiință europene a fost o hemoragie masivă în sionist israelian teama insuflat de a fi marcat antisemit. Situația a solicitat mobilizînd de toate mâinile de măsuri urgente care ar preda aceste europenilor perverse o lecție și stem trecerea de montare a opiniei publice nefavorabil împotriva Israelului. Prin urmare, a fost timp pentru o "islamic" atac terorist pentru a aduce Occidentul înapoi în linie ca un servilǎ sionist care tolerată fără crime barbare întrebarea Israelului împotriva poporului palestinian. Charlie Hebdo Desene animate - editor de desene animate controversate despre profetul Mahomed - sa dovedit a fi o țintă naturală și ideală pentru o astfel de lecție.

Indiferent dacă sunt sau nu acest lucru a fost o operațiune israeliană pavilion fals, harmalaia a urmat a fost un circ cu trei inel al cărui principal element a fost un spectacol ciudat de ipocrizie masă în marș care șterse din memorie toate imaginile celor foame, frisoane, unsheltered, victime umane ale războaielor ilegale - războaie ale căror arhitecți foarte au fost liderii care ARM-în-braț condus mai mult de un milion de cetățeni francezi prin Paris într-o marș fără precedent de a plăti tribut pentru cele câteva victimelor presupuse atacuri militante islamiste. Dintr-o dată a crimelor menționate anterior Israel Funcționare protecție Edge au fost uitate și Israel - în ciuda faptului că irefutabil principala cauză a tuturor suferințelor și crimelor împotriva umanității în Orientul Mijlociu -a fost "băiat bun", aliat al Occidentului în lupta împotriva terorismului islamic. Pentru Israel a fost misiune îndeplinită și jegos penal Netanyahu cu cușer sunca-generozitate - în conformitate cu planul guvernului său de a ajuta intensifice imigrație, din Franta - a reamintit evrei francezi că au un domiciliu de așteptare pentru ei în Israel. El și-a exprimat, de asemenea, aprecierea pentru "poziția fermă" luată de liderii francezi împotriva "noul antisemitism și terorismul" în Franța.

Această adunare de conducere a "Usual Suspects", care au stat fără rușine de timp Netanyahu angajat în sacrificarea nenumărate palestinieni, au fost ele însele responsabile pentru milioane de decese in Irak, Afganistan, Libia, Siria și. Ei ataca, distruge, iar invada o țară musulmană după alta și apoi plânge de reacție la minciunile lor, propaganda lor, și criminalitate lor. În timp ce moartea a 17 de persoane nevinovate în atacurile gemene din Paris este condamnarea necondiționată regretabil și mandate, ar trebui să de asemenea, în isterie noastră orchestrată nu trece cu vederea alte tragedii mai presante care necesită atenția noastră de urgență. În afară de pierderile zilnice de conflicte de Vest induse, pe fiecare zi a atacurilor de la Paris, unele 22.000 (un total de două zile a 44.000) copii sub varsta de cinci ani a murit. "Ucigașii tăcuți sunt sărăcie, foame, boli ușor prevenite și bolile, și alte cauze conexe. În ciuda amploarea acestei catastrofe de zi cu zi / în curs de desfășurare, rareori reușește să realizeze, cu atât mai puțin susține, prime-time, de acoperire titlu. "( http://www.globalissues.org/article/715/today-21000-children-died - în jurul valorii de-lume)

CARE ESTE fără îndoială culmea ipocriziei

"Nu întoarce fața ta departe.

După ce ați văzut, nu mai puteți acționa ca și cum nu știi.

Deschide ochii la adevăr. E tot în jurul vostru.

Nu nega ceea ce ochii sufletului vostru au revelat.

Acum, că știți, nu poți preface ignoranta.

Acum, că ești conștient de această problemă, nu poți pretinde că nu-mi pasă.

Pentru a fi preocupat este de a fi om.

Pentru a acționa este să aibă grijă. "

Vaști Quiroz-Vega

- ### -

William Hanna este un scriitor independent cu cărți publicate recent lui Hiram Frăției de-al treilea Templu și tragedia Palestina și copiii ei. Cumpără informații, capitol probă, alte articole, precum și datele de contact la:

( http://www.hiramicbrotherhood.com/)
MIHAI BELTECHI
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 136
Data de înscriere : 22/08/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum