SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Persecuted French revisionist scholar: Charlie Hebdo Before and After

In jos

Persecuted French revisionist scholar: Charlie Hebdo Before and After Empty Persecuted French revisionist scholar: Charlie Hebdo Before and After

Mesaj  MIHAI BELTECHI la data de Mier Ian 14, 2015 10:15 pm

Dr. Robert Faurisson, decanul octogenar curajos de revizioniști europene, care a fost bătut în mod repetat, urmărite penal, închiși și puternic amendat în Franța pentru publicarea îndoieli cu privire la autenticitatea relicvelor sacre ale Holocaustianity, ofera perspective sale în situația în Franța în urma de atacurile din Paris.

_________________________________________________________________________________

Pentru Michael Hoffman:

Aceste asasinate la Paris, de la biroul de Charlie Hebdo și în altă parte - cu 20 de morți, în toate, printre care cinci erau evrei - trezi pe bună dreptate, indignare pe scară largă, dar organizațiile evreiești au exploatat imediat această indignare în beneficiul lor. Ei uită că, în mare parte, a fost sub presiunea grupurilor internaționale și franceză-evreiești care Franța sa angajat în grabă în tot felul de expediții militare care provoacă atât de multe decese din lumea arabo-musulmană. Ei uită responsabilitatea acestei țări pentru crearea fals "Statul Israel" - în curând după aceea se înarmează cu arme nucleare - și în soarta îngrozitoare a poporului palestinian de la cel puțin 1948; ., precum și prezența Benjamin Netanyahu, la miting duminică la Paris, care a fost un afront la o întreagă lume arabo-musulmană organizații evreiești din Franța trăiesc în mânie și război; Acesta fiind cazul, cum pot fi surprins dacă adversarii lor trăiesc în mânie și război, precum și?

Aceste asasinate pot aduce în minte un număr de crime comise de evrei care au devenit ulterior "eroi" ai istoriei evreiești. La 25 februarie 1994 Baruch Goldstein, un medic armatei israeliene înarmat cu o pușcă de asalt, împușcat mortal 24 credincioși musulmani și răniți 125 la Peștera Patriarhilor din Hebron înainte de a fi supus și ucis acolo el însuși. apropiate mormântul Goldstein este un loc de pelerinaj pentru mulți evrei.

Isteria suntem martorii acum în Franța, în această lună ianuarie 2015, are un precedent: care din mai 1990 și " profanarea cimitirului Carpentras ", atunci când s-au spus morminte iudaice au fost vandalizate. Acesta a fost exploatarea acelui eveniment care a făcut posibilă pentru a intimida parlamentul francez în adoptarea unei legi numit " Act Fabius-Gayssot "din 13 iulie 1990 - pedepsirea cu un termen de închisoare de la o luna la un an și o amendă de până la 300.000 de franci (45.000 de euro), împreună cu alte câteva sancțiuni - cei care contestă "existența unor crime împotriva umanității" (care este, în esență, crime împotriva evreilor), astfel cum sunt definite și pedepsite în 1945-1946 de către un organism care Castigatorii recent războiului a îndrăznit să numească "Tribunalul Militar Internațional" (trei minciuni în trei cuvinte) din Nuremberg. Această lege, total contrar Constituției francez, a intrat în vigoare de către figurează în Journal Officiel de la République Française din 14 iulie 1990, de ani de la caderea Bastiliei.

A fost din cauza unei fabricatie din partea președintelui socialist al parlamentului francez, Laurent Fabius milionar evreu, pe care le-a transmis unui public de televiziune național, întemeiat pe faptul că un cadavru evreiască în cimitirul Carpentras au fost luate din mormântul său și tras in teapa prin rect cu un pol - care francezii au fost călcat în picioare în ultraj și indignare care a fost ingenios exploatat: Autoritățile catolice sunat clopot mare de Notre-Dame din Paris ca un semn al unei sacrilegiu extraordinar care a avut loc. Socialist Președintele francez François Mitterrand a condus un marș prin centrul Parisului, la capul mare mulțime de demonstranți. Am acum, la 11 ianuarie 2015, văzut același scenariu repetat în același loc: Arhiepiscopul catolic care a luat inițiativa de a suna clopotele Notre-Dame, iar Laurent Fabius, arhitect de suprimarea drepturilor la libertatea de exprimare de revizioniști în Franța, în rangul fața "protestatari" demnitari mărșăluind pe străzile - Președintele nostru socialist François Hollande, împreună cu Netanyahu - toate chipurile în cauza libertății de exprimare.

Mai mult decât atât, aceste organizații evreiești pozeze ca fiind în sprijinul libertății de opinie și de exprimare, dar, în realitate, ceea ce cer este crescut represiune împotriva "negarea Holocaustului." Revizionismul a făcut progrese semnificative în ultimii ani aici, în Franța, datorită în special la Internet. Anumite organizații evreiești, prin urmare, sunt de lucru pentru legi care vizează cenzura a internetului, a comediantul Ferench-african Dieudonné (care are aproximativ 80 de proceduri judiciare pendinte împotriva lui), ale revizioniștilor și de o serie de alți bărbați și femei unbowed.

În concluzie și din lipsă de timp, mă voi permite doar trei observații în răspuns la întrebările pe care le-ai trimis prin e-mail: 1) numele Charlie Hebdo- are, aparent, nimic de-a face cu Charles de Gaulle; este vorba, cred, de arahide caracterul Charlie Brown.

2) Gayssot este numele de familie al unui fost ministru deputat comunist și de guvern, precum și Legea Fabius-Gayssot este uneori numit "Legea Faurisson" sau "Lex Faurissoniana"; Am pierdut numărul de ori am fost obligată la plata amenzi sau daune pe motiv de prezenta lege; alte revizioniști au fost aruncați în închisoare sau, ca Vincent Reynouard, un tată de nouă, se va întoarce la închisoare. Din partea mea, m-am îndurat zece atacuri fizice - dintre care opt au avut loc în Franța. Poliția franceză au efectuat numeroase percheziții și confiscări, sau tentativele de convulsii, la mine acasă. Aceste poliție au de multe ori refuzat să mă protejeze, în prezența amenințări și pericol.

3) Sper să fie în măsură, înainte de mult timp, pentru a vă trimite o versiune în limba engleză a articolului meu de nouă pagină (cu ilustrații), care am scris la 31 decembrie, 2014. Se are dreptul: În 70 ani, nici un studiu medico-legale care atestă existența și funcționare a "camerelor de gazare naziste"!

Am dedicat acest studiu a profesorului Ben Zion Dinur (1884-1973), fondator al Yad Vashem din 1953, care a fost forțat să demisioneze în 1959 pentru a avea istorie științific preferat să memorie iudaice.

http://robertfaurisson.blogspot.fr/2009/03/memoire-juive-contre-histoire-ou.html

Îți mulțumesc, dragă Mihail, și vă felicit pentru munca pe care au făcut peste atât de mulți ani, și în astfel de condiții dificile, pentru cauza doar de revizionism istoric.

Robert Faurisson, 13 ianuarie 2015
https://alethonews.wordpress.com/2015/01/14/persecuted-french-revisionist-scholar-charlie-hebdo-before-and-after/
MIHAI BELTECHI
MIHAI BELTECHI

Mesaje : 136
Data de înscriere : 22/08/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum