SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

udrea si generalii care conduc Romania

In jos

udrea si generalii care conduc Romania Empty udrea si generalii care conduc Romania

Mesaj  Admin Dum Feb 01, 2015 8:57 am

Cine are catusele conduce Romania, cine are toate secretele si cunoaste toate “scheletele din dulap” ale politicienilor stapineste tot, cam asta e fraza istorica si adevarata din autodenuntul Elenei Udrea.
Voi traduce citeva fraze mai subtile din exprimarea Elenei Udrea, dar fara sa mai dau citatele ei, le puteti regasi in interviul dat Hotnews. Acest articol e destinat “cunoscatorilor”.
1. Da, e adevarat, Udrea a fost o “concurenta” acerba a Serviciilor, fiind, prin apropiatii sai, adevarat “sistem” paralel de informare si influentare a Presedintelui Basescu, fiind cel mai fidel om al lui Traian Basescu.
2. Da, e adevarat, Udrea a fost peste Maior si Coldea cit timp Basescu a fost cel mai puternic om in Stat, fiind, o lunga perioada, foarte buni prieteni.
3. Da, e adevarat, atit Alina Bica cit si Codruta Kovesi au fost “impinse” in functii de catre Elena Udrea, prin santajarea “pisicutului” Ponta.
4. Da, e adevarat, planul Elenei Udrea era ca “pisicutul” Ponta sa ajunga Presedinte dar “tradarea” lui Coldea i-a stricat planurile, inclusiv lui Maior, cel care se vedea demult premier.
5. Da, e adevarat, in ultima vreme planurile lui Traian Basescu nu au mai coincis cu planurile Elenei Udrea. Ea a aflat mult prea tirziu.
6. Da, e adevarat, televiziunea lui Ghita este televiziunea SRI. 100%! Dar mai sint si alte organe de presa care sint portavocea Serviciilor!
7. Da, e adevarat, SRI a fost mereu impartit in doua bucati, SRI-ul lui Maior si SRI-ul lui Coldea. Doar sub Doamna Udrea SRI functiona unitar, pentru ale ei, pina si-a pierdut Nutzi puterea de la Cotroceni.
8. Da, e adevarat, multe televiziuni si site-uri au fost finantate de catre Udrea-Cocos si oameni apropiati SRI, vezi cazul Niro de care vorbeste Udrea.
9. Da, e adevarat, intre Coldea-noul sef al SRI si Kovesi-DNA exista o relatie extrem de strinsa, Udrea sugereaza chiar LOVE. Este insa o relatie benefica pentru Romania avind in vedere palmaresul acestei echipe, cu toti “intangibilii” bagati la puscarie. Cu o singura conditie, sa nu practice o Justitie partizana sau selectiva.
10. Da, e adevarat, Coldea a propus-o pe Kovesi la DNA, stiut fiind faptul ca va fi disciplinata, avind in vedere ca SRI are niste interceptari tari cu sefa DNA, asa cum a scris Hotnews pe vremuri.
11. Da, e adevarat, toti politicienii de virf si toate partidele au finantari oneroase, asa cum zice Udrea, cadrul “legal” impropriu fiind creat de catre Servicii pentru a-i putea santaja pe toti politicienii, oricind si cu orice.
12. Da, e adevarat, Serviciile si-au pus niste “maimutzoi” in comisiile din Parlament, cica de control! Securitatea lui Ceausescu nu a avut “bafta” asta!
13. Da, e adevarat, SRI conduce Romania dar este si principalul responsabil pentru JEFUIREA Romaniei in ultimii 25 de ani! Fiindca SRI are in STATUT sa PREVINA AGRESIUNILE impotriva TARII ! SRI mai are o scapare, sa-i trimita pe toti la puscarie, pe toti cei care au contribuit la JAFUL NATIONAL ! Elena Udrea si politicienii corupti nu mai au nicio sansa!
14. Da, e adevarat, e nevoie de o curatenie in SRI si SERVICII, pentru eliminarea tuturor banditilor care au permis JAFUL NATIONAL!
15. Da, e adevarat, “sistemul mafiot” pus la cale de Udrea era necesar pentru a contrabalansa MAFIA ROSIE PESEDISTA, practic cei mai mari tradatori de neam si de tara! Daca Udrea si Base aveau mai multa minte si mai multa incredere in neamul romanesc, ar fi reusit sa ingenuncheze mafia pesedista fara a creea in oglinda un alt sistem mafiot.
16. Da, e adevarat, Generalul Coldea e obligat sa-si dea demisia de urgenta fiindca este un pericol urias pentru democratie, pentru romani si mai ales pentru presa independenta! Dupa ce ai fost bot in bot cu Maior, Udrea, Cocos si multi altii, dupa ce ai timorat mii de oameni de afaceri onesti, dupa toate santajele oneroase asupra a mii de romani si dupa toate ascultarile ilegale, te rog Generale, du-te si lasa-ne!!! Aici, Udrea are mare dreptate, esti un impostor si ma ingrozesc ca Romania este condusa de unul ca tine! Generale, ai depasit toate limitele! Vorbim dupa ce iti dai demisia!
MINCIUNILE ELENEI UDREA
1. Pai Madama era serviciul paralel de informatii al Presedintelui (ea a zis-o!) dar nu stia ce miliarde invirte sotul ei.
2. Pina saptamina trecuta nu stia nimic de afacerile familiei dar brusc si-a adus aminte ca 500.000 de euro au ajuns la Ghita Tv, din bugetul familiei!!! Elena, dar iti mai amintesti de banutii dati lui Voiculescu?!
3. Toti ziaristii stiau ca Sotul Cocos si Fiul Alin sint Regii Retrocedarilor, via madama Bica, EA, Udritza, nu stia nimica!!!
MINCIUNA LUI GHITA
“Nu am avut contracte cu Udrea, Cocos sau cu firmele lor!” Gagiule, Nutzi vorbea de bani la sacosa, bani negri! Fii sigur ca Alin sau Serviciile au inregistrari cind ai luat banutzii!
MINCIUNA LUI PONTA
“Eu nu am fost influentat de Udrea la numirea Codrutei Kovesi la DNA!”. Gagiule, cind Udrea spune ca a fost la tine acasa si tu ai “halit-o” pe Kovesi, fii sigur ca are dovezi si inregistrari! Bai Ponta, Udrea te are la degetul mic, ai fost “pisicutul” ei!
CONCLUZII
1. Traian Basescu sa vorbeasca!
2. Coldea sa isi dea demisia!
3. DNA sa isi vada de dosare, fara Justitie selectiva (asa cum se precizase in Pactul de Coabitare!). Procurorii sa ii ia la intrebari pe toti cei nominalizati de Udrea.
In sfirsit, daca se poate, NASUL TV sa fie lasat in pace, dupa aproape 3 ani de hartuiri securistice! Fara presa libera nu poate exista o TARA LIBERA! M-am saturat sa fiu patriot pe banii si sanatatea mea, alaturi de toti romanii care ne sprijina sa luptam pentru ROMANIA! Elena Udrea nu poate spune tot dar eu voi spune tot in 2015! Ori salvam Romania ori inchid TELEVIZIUNEA si emigrez! M-AM SATURAT sa lupt cu institutiile Statului Mafiot! Au trecut atitia ani si romanii traiesc tot mai prost! Ce folos ca am avut dreptate si ca am fost un ziarist bun si onest cu patriotii romani?! Alaturi de toti colegii mei care au facut mari sacrificii!
Vreti o Romanie mai buna?! Anul 2015 e testul final, credeti-ma! Ori invingem, ori murim! Coboriti de pe Facebook in Realitate, asa cum ati facut-o pe 16 noiembrie 2014!
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru
P.S.
Principiile, averile si valorile acestui NEAM nu se negociaza! Punct!
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum