SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Alina Gorghiu, acrobații rizibile, la fundul gol

In jos

Alina Gorghiu, acrobații rizibile, la fundul gol Empty Alina Gorghiu, acrobații rizibile, la fundul gol

Mesaj  Admin la data de Mar Feb 03, 2015 1:30 pm

sursa  
@    
pe site

Cu o perseverență demnă de o cauză mai bună, Alina Gorghiu nu ratează nicio ocazie pentru a se acoperi de penibil. Ca o artistă de circ s-a pretat la o întreagă circotecă logoreică încercând să arunce un fel de blam asupra procurorilor, că e la modă subiectul Papici, răul și mârșavul, care a îndrăznit să-l supere pe baronul baronilor, vicepremierul Dragnea, cu o infamă trimitere în judecată.
Artista Gorghiu a fost însă surprinsă de propriii cititori în fundul gol, stârnind râsul acid la vederea posteriorului roșu de atâtea căzături în dos.
Ieri, artista Gorghiu, în contextul agitației internaționale stârnite de aruncarea pe geam a procurorilor care l-au căutat la ouă pe Năstase și mai nou pe Liviu Dragnea și Alina Gorghiu, ca aruncată în sus de un resort dorsal, s-a apucat să căineze societatea românească și săracuții de infractori care ar fi, vezi doamne, amenințați la viața privată de procurori. Pe posturi de radio, în presă, la ea pe blog a vituperat cu spumițe mici în dreptul mustăcioarei ce-i mijește desupra buzei superioare pe tema unei legi votată chiar de ea însăși și coleguții săi.
Gorghiu a devenit brusc foarte preocupată de viața privată a concetățenilor săi, deși ea însăși în materie de viață privată e varză, fiind cunoscută drept spărgătoare de case, asta de-ar fi să ne amintim doar de căsuța lui Bogdan Olteanu, că mai sunt pe listă și alte căsuțe de oameni însurați (deși e greu de crezut că s-ar găsi vreun Lucică, să zicem, care să-și lase nevasta pentru o tecuceancă între două vârste, bună eventual pentru una mică...o cafea mică).
Plină de amoc, Gorghiu scrie că Romanika este amenințată de un risc major, mai mare încă decât mitomania lui Ponta sau debilitatea mintală a lui Crin – e vorba de, țineți-vă...”Risc de condamnări în serie la CEDO.” pentru Legea 255/2013, adoptată de Parlament, publicată în Monitorul Oficial din 14 august 2013 și care ar urma să intre în vigoare începând cu februarie 2014, odată cu noul Cod de procedură penală. Lege votată de USL, în beneficiul DNA.
Gorghiu se face că nu observă micul amănunt și spune, acum, următoarele năzdrăvanii: „Vorbim despre faptul că de acum organele de cercetare: - vor putea intra oricând în casele suspecţilor, chiar şi prin efracţie. îi vor putea filma, iar toate informaţiile vor reprezenta probe la dosar; – vor putea intercepta şi înregistra orice mijloc de comunicare, sub orice formă, fie el electronic, telegramă poştală etc. Iar suspectul va putea fi localizat prin satelit; - vor putea ridica şi repune la loc un obiect sau document. Vor putea extrage informaţii de pe acesta, precum şi înregistra, copia sau obţine extrase prin orice procedee; – vor putea instala obiecte, întreţine şi ridica aceste obiecte din locurile în care au fost depuse. Vor putea supraveghea prin fotografiere, filmare sau prin alte mijloace tehnice ori constatări personale, efectuate sistematic în locuri publice sau efectuate în orice mod în locuri private. Cred ca legea, in noua forma, reprezinta un regres în materia drepturilor omului si pune un semn de intrebare asupra dreptului la viața privată. Or nu asta era intenția Legislativului în momentul în care s-a dorit sporirea măsurilor pentru siguranța națională. Faptul că a trecut în forma aceasta de Parlament reprezinta o greșeală.
Practica ultimilor ani ne-a demonstrat ca mandatele pentru interceptari se obtin usor, astfel ca riscul unor abuzuri, in spatele noilor prevederi, este mare. Si ultimul lucru pe care il dorim este un val de condamnari la CEDO pe seama abuzurilor care s-ar putea face. Solutia? Abrogarea acestor articole care pun viata privata in pericol, aparand siguranta nationala.” Uff, cât o mai doare pe Gorghiu de viața privată, îți dau lacrimile și mai multe nu, și cel mai tare și mai tare e pusă cu paraponul pe ideea că ar putea fi filmată. Mai mult ca sigur ea are anumite poziții bine alese din care îi place să fie filmată, ca toate actrițele.
Cu un bun simț elementar – ce-i lipsește lui Gorghiu, chiar propriii cititori ai blogului său o amendează, atrăgând atenția asupra ipocriziei și ridicolului situației. Am selectat doar câteva comentarii relevante - Angela: „Doamnă, cand s-a votat legea asta, nu erați in Parlament? Atunci de ce ați tăcut? E rizibil. Nu sunteți în opozitie, dvs si colegii dvs ati votat legea asta. Și chiar dacă erati in opozitie, trebuia sa aratati cu degetul la momentul “crimei”, nu doar post-factum. Dupa luptă, multi viteji se-arată”.
- Vulpescu Victor: „Exact, cum a trecut legea de Parlament? Cu 70% majoritate… Dă-o incolo de treabă! Din păcate, observ ca USL-ul sporeste puterea institutiilor de forta, in loc sa o diminueze, diminuând în schimb libertățile indivizilor. Curat libertarianism, moncher!”
- Parmalat: E incredibil ce citesc…în primul rând trebuie să restrângeti drastic dreptul judecătorilor de a mai emite mandate pentru interceptari. E ceea ce spuneam într-un comment la un articol pe care l-ai postat cand erai la Strasbourg: in Romania sub sintagma “securitate nationala” se ascund mari incalcari ale drepturilor omului.
Bineinteles ca trebuie abrogate enormitatile astea, dar mă întreb cum a fost posibil să treacă așa ceva prin parlament?!?!
Să facem odată dezbaterea aia pe justitie, nu mai putem continua așa!”
Justiția le stă ca sarea în ochi guvernanților
Dezbaterea pe justiție este însă exact ce nu-și dorește USL-ul, care a adus la guvernare cel mai penal careu de ași din istoria recentă a României. Iar până una alta vuvuzelele de teapa Alinei Gorghiu au ca sarcină de partid aruncatul prafului în ochi, abaterea dezbaterii de la tema abuzurilor sinistre ale guvernului Ponta pe alte direcții, devierea temei, tactici clasice de manipulare, de zici că a studiat la școala Dobrițoiu micuța tecuceancă, venită de atât de departe pentru atât de puțin.
Să faci atâta drum, din micul târgușor al Tecuciului și să te faci că-ți faci o carieră, învățând politică zi și noapte, neprecupețind niciun cearceaf, pentru ca în final să ajungi un fel de flașnetă obosită scoasă la centura mass-mediei pentru a servi „prăfuirii” unui subiect atât de serios, încât până și Ambasada SUA a luat o atitudine severă.
Tema Justiției este cea mai importantă temă a României iar protestele din ce în ce mai masive din ultima perioadă exprimă nemulțumirea acută a populației, a oamenilor informați care au înțeles că tema scandalului Roșia Montană este legată indisolubil de corupția clasei politice, de ilegalitățile guvernului Ponta. Protestele de acum, legate de Roșia Montană inițial au pornit de fapt de la încălcarea flagrantă a legii de către Ponta, atunci s-au mobilizat bucureștenii și multi alti români. Nu pentru rezon ecologic au ieșit atâtea zeci de mii în stradă ci pentru că Ponta, sfidând chiar rezoluțiile raportului negativ al Ministerului Justitiei, ce scoteau în evidență încălcarea Constitutiei, a promovat proiectul goldsteinilor. Și asta cu o ipocrizie ce întrece orice imaginație deoarece încalcă chiar programul de guvernare oficial al USL din 2012, acel celebru punct 8.
Gorghiu se râde cu poftă de ea însăși
În România nu va fi pace și liniște până nu se va face Justitie, până ce Legea nu va domni suverană - totul pleacă/a plecat în Romania de la sfidarea/încălcarea Legii. Iar până una alta ca și pe vremea lui Năstase, Micul Titulescu continuă batjocorirea oamenilor legii, în săptămâna care a trecut oferindu-ne imaginea mizeră a unui bolșevic de stil nou care calcă în picioarele (cu pantofiori Guggi) statul de drept, la fel cum călcau în picioare orice fel de lege și komisarii ruși ai lui Ion Ilici Iliescu, mentorul PSD.
Dacă ar fi vorba de un spectacol de circ cu Ponta pe post de bufon și Alina Gorghiu pe post de maimuțică cu popoul roz, ne-am putea amuza de prestația acestei noi generații de microbolșevici însă din păcate nu e de râs, e de plâns. Numai Alinei îi arde de râs. Iată ce scria ea, acum vreo săptămână doar despre un coleg de-al ei de generație, cam de aceeași teapă cu ea, doar că mult mai transpirat: „Nu m-am putut abtine să nu râd cu poftă…Ce mi-a provocat amuzamentul? M. R. Ungureanu la Bucuresti, in plenul Senatului, criticand de mama focului o ordonanța care… ii aparține.” Individul e antologic, într-adevăr, râdeau ăia de la SIE de el până le plezneau burdihanele, râde de el până și Gorghiu pe bună dreptate, însă și ei i-ar trebui din când în când o oglinjioară (nu doar pentru mustăcioară).
Poate-i piere pofta de râs dacă vede în ce hal a ajuns și ea și întreaga haită din care face parte. Va veni o vreme când li se vor sparge oglinzile în cap parlamentarilor și guvernanților, va veni o vreme când legea va fi lege (și) în România, altfel va pieri. Asta nu-i de la mine este de la alde Socrate, care a prevestit Atenei sfârșitul, dacă nu acordă Legilor respectul cuvenit. Pentru a-și întări spusele Socrate și-a dat viața. Alina Gorghiu, pentru Lege și Justiție, estimez că și-ar da, maxim, cu mai multă ojă pe unghiuțele cu care strânge cearceafurile lui Lucică, să zicem, ca să nu-i sară smalțul de atâta încordată așteptare a unui inel, ceva.
Sursa:http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013101092012/Actualitate/Alina-Gorghiu-face-circoteca-ieftina-pe-tema-justitiei.html
Pagina Facebook 'George Roncea':https://www.facebook.com/pages/George-Roncea/181944271871084
Ultimele de la George Roncea
Deci, muie muie Udrea - Ponta (remember 29 ianuarie, o zi deosebită - muie Ilici apropo)
Justin Capră, vizionar inventator pe pământul românesc s-a dus la Inventatorul Șef, la Dumnezeu
Jihadul și marxismul cultural două fețe ale aceleiași cărți de joc. Joaca satanică de-a distrusul Europei creștine.
Odată cu venirea americanilor, în 2015, e timpul să băgăm în seamă și agentura rusoilor
Adevărul trebuie știut, vinovații trebuie pedepsiți!
Articole apropiate
Destinul Elenei Udrea – între călugărie și președinție
Mihai Voicu lansează o nouă stea liberală, după ”modelul” Alina Gorghiu
Corul sufragetelor face zid în jurul “curtezanei versate” a lui Ion Iliescu, Corina Creţu
Decizie juridica fara precedent la nivel mondial: Curentul castiga in instanta impotriva masonilor
Experta p...lii Alina Gorghiu este admiratoarea tarfei grasane si paradite zisa si Lady Ca Ca...
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum