SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dar dacă Băsescu e în război cu SRI şi SIE ?

In jos

Dar dacă Băsescu e în război cu SRI şi SIE ? Empty Dar dacă Băsescu e în război cu SRI şi SIE ?

Mesaj  Admin la data de Mar Sept 16, 2014 9:36 am

N-am cum să observ că ipoteza mea, potrivit căreia Traian Bsescu s-a lansat într-un joc operativ cu deconspirarea ofiţerului acoperit pentru a bloca într-un fel drumul lui Klaus Iohannis către prezidenţiale, a fost luat în seamă ici-colo. Marmura vorbitoare care e candidatul Klaus Iohannis mă lasă rece. Mi-e indiferent dacă va ajunge preşedintele României sau preşedintele unei străduțe din Sibiu. Indiferent de strălucirea sa pe bolta unei țări care mai crede că un preşedinte neamţ va face să cadă din cer cîrnaţi şi pe rîuri să curgă lapte, îmi menţin cele spuse şi scrise pînă acum.Omul ascunde ceva.

Din 1990 pînă acum, am văzut, în posdecembrist, sute de politicieni, mari și mici.

Nici unul nu mi-a lăsat impresia că, pornit cu el pe o potecă din marginea unei prăpastii, ar putea să mă împingă în hău fără să tresară.

Oricum, felul în care l-a executat pe Crin Antonescu, omul care l-a făcut dintr-un biet provincial, vedetă națională, pariind naiv pe minima loialitate, îmi confirmă neîncrederea din instinct pe care o am față de cel care vrea să ajungă la Cotroceni.

Am ţinut să precizez aceste lucruri pentru a se înţelege că nevoia de a explica ipoteza cu jocul operativ nu-şi are cauza în spaima că deja lingătorii de Klaus Iohannis din presă (dacă ajunge la Cotroceni are mulţi caltaboşi prezidenţiali de oferit!) m-ar suspecta de a fi pus de cineva să-l afectez (vorba lui Ludovic Orban) pe candidatul Caltaboșului politic numit PNL Dodoloț. Simt nevoia unor nuanţări, deoarece ipoteza cu jocul operativ s-a născut dintr-o convingere susţinută de mine cu îndărătnicie.

Declaraţiile despre „ofiţerul acoperit” pun SIR şi SIE într-o situaţie mai mult decît dificilă. Atacurile venite dinspre jurnalişti şi membri ai societăţii civile care antipatizează serviciile noastre, chiar dacă acestea s-au democratizat, conferindu-le operațiuni de fosta securitate, au avut drept loc comun folosirea ofiţerilor acoperiţi în Parlament, în presă, în Guvern.

La toate aceste acuzaţii, SRI şi SIE s-au grăbit să răspundă, conştiente de primejdia unei asemenea păreri dacă aceasta se adînceşte în opinia publică.

Iată însă că, în chip surprinzător, însuşi Traian Băsescu iese în public şi lasă să se înţeleagă că SRI şi SIE şi-au asumat această încălcare a Legii pentru a-şi face jocurile.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum