SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce semnificații oculte are gestul Elenei Udrea?

In jos

Ce semnificații oculte are gestul Elenei Udrea? Empty Ce semnificații oculte are gestul Elenei Udrea?

Mesaj  Admin la data de Lun Feb 09, 2015 11:56 pm

Pe zi ce trece, ne dăm seama că Elena din Pleșcoi este o demnă urmașă a Elenei din Titu: savantă de renume mondial în sucit gâtul președinților la andropauză, soție exemplară pentru Cocoș, cu care a împărțit averea englezește când a auzit că vine DNA-ul peste ei, mamă iubitoare pentru cocoșeii lui Cocoș, pe care i-a pitit la loc sigur, etc etc. Și, ca și cum n-ar fi fost de ajuns, la toate aceste calități care nu se întâlnesc, într-o singură femeie, decât o singură dată pe secol și numai dacă o cheamă Elena, s-a adăugat ieri cunoștințele ezoterice care l-ar face pe Umberto Eco să se simtă mărunt.

Gestul ei de a-și duce mâna la nas a făcut deja să curgă râuri de cerneală și de pixeli și nimeni nu și-l explică. Totuși, pentru că și noi suntem niște specialiști mai tari ca Udrea în ezoterie, vrăjitorie, vrăjeală, semiotică și lichide seminale, vă dezvăluim câteva dintre posibilele conotații ale acestui gest.

*se știe că Elena Udrea are mult sânge rece – nu doar în păsărică, așa cum zicea un primar – ci, în general, în corp. Ieri, din cauza emoțiilor puternice, a bufnit-o epistaxisul și, cum nu putea să se culce în ultima bancă, stând cu mâna dreaptă în sus, căci deputații ar fi luat-o ca pe o invitație și ar fi sărit pe ea, a preferat să-și astupe nara cu mâna.

*a fost, într-adevăr, cum spunea ea, un gest adresat unei persoane dragi, însemnând ”Traiane, o să-ți crească nasul, m-ai sedus și m-ai abandonat, curvaru’ naibii!”

*era răcită, îi curgea nasul și n-a vrut să scoată batista Gucci, pe care o ținea pentru când o să se împuște în gât, ca Năstase la arestare.

*a vrut să le arate parlamentarilor că face biluțe mai frumoase ca ei.

*a sperat că o s-o vadă Francis Ford Coppola și-o s-o distribuie în următorul lui film cu mafioți, intitulat ”Nășica”.

*a fost un gest dedicat tot lui Traian Băsescu, dar însemnând: ”Traiane, ieși de sub masă și fii bărbat! Vrei să narez tot ce știu?”

*i-a transmis Alinei Bica: ”Fată, dacă iau cu cinci ani de pușcărie mai mult ca tine, recunoști că am tras mai bine pe nară?”

*gestul i-a fost adresat, de fapt, lui Victor Ponta (adică tot o persoană dragă) și el înseamnă: ”Viorele, fugi cât mai poți, că aici se-mpute treaba”.

*a vrut să-și dea seama, pentru prima oară în viața ei, dacă poate să-și vadă lungul nasului.
http://www.academiacatavencu.info/actualitate/ce-semnificatii-oculte-are-gestul-elenei-udrea--38053
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ce semnificații oculte are gestul Elenei Udrea? Empty ȘAH

Mesaj  Admin la data de Mar Feb 10, 2015 11:31 am

Discursul rostit de Elena Udrea în Parlament înaintea voturilor care i-au deschis calea spre arestarea preventivă a fost penibil. Nu pentru că a cerut colegilor să nu-i voteze arestarea (asta ar fi fost de înțeles deși nu rima cu statutul de urmașa statului de drept pe care și-l revendica în campanie) ci pentru că s-a referit la sine ca la ultima voce a adevărului într-un stat totalitar, comunist și nazist unde prima victimă, adică ea, deschide prăpastia în care vom pieri toți, unul câte unul. A reieșit clar că fără Udrea, naiba ne ia. Ne înghite nazismul pe rând ca în poezia unui pastor german pe care a avut tupeul s-o citească în plen. Pierzând-o pe Udrea, pierdeam chiar libertatea de exprimare. Amuțeam. Pierdeam și adevărul. Poate pentru totdeauna. Cu acest discurs dna Udrea a dovedit exact ce nu trebuia: că e capabilă de orice. Teza ei ar fi că în ultimele luni, de când dl. Băsescu a început să plece (iar serviciile se reorientau) s-a și instalat statul totalitar. Până acum acest discurs sulfuros îi aparținea lui Ponta et Comp. care vorbeau de regimul fascisto-comunist al lui Băsescu, dictatură și de nazificare. Acum și-au schimbat partiturile. Ponta cică susține statul de drept, Udrea denunță statul totalitar: „mâine vă va lua pe voi, va lua pe oricine!”. Pardon, madam! Că nu oricine s-a jucat cu milioanele de euro. Ideea dnei Udrea ar fi că nu e săltată pentru corupție ci pentru că a denunțat nazismul. Așa ziceau și Felix și Năstase – că au ajuns la zdup fiindcă s-au luptat cu Băsescu și nu fiindcă au furat. Ce „acoperire” vitează își confecționează lașii corupției! Punând totul sub o cupolă falsă, dna Udrea își compromite și părțile de adevăr: implicarea ocultă a serviciilor în marile cariere și averi. După discurs Udrea a comis un „gest mafiot” (zic cei avizați) ducându-și degetul într-o parte a nasului și privind cu înțeles camerele tv pentru a transmite un avertisment. Contaminat, Ponta n-a rezistat slăbiciunii de a-i compara pe Băsescu și Udrea cu Ceaușescu și Leana. Rudimentar! E ca și cum ai spune că Ponta și Daciana seamănă cu Nicușor și Poliana. A uitat că era avocatul lui Cocoș? Mai bine își punea degetul la buze. Dna Udrea a constatat însă că niciun comentariu nu-i ajunge la nas („am transmis unei persoane dragi că totul e în regulă”) - și a deplâns soarta Parlamentului care „a avut o șansă dar a ratat-o”. Dar ce șansă a ratat ea! A ratat șansa de a fi decentă măcar la final. Să fi zis și ea: fiat justitia, pereat Udrea. Căci corupția nu piere. Se mută de la un regim la altul. Și Coldea încearcă același lucru. Așa că a sacrificat dama. Să vedem dacă e de ajuns. Fiindcă și Coldea pare capabil de orice sacrificiu. Respectiv, de sacrificarea oricui.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum