SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Too blind to care

In jos

Too blind to care Empty Too blind to care

Mesaj  Admin la data de Joi Feb 19, 2015 8:30 am

http://www.darkmoon.me/2015/blind-care/
&
https://dobrevioro.wordpress.com/2015/02/19/too-blind-to-care/
Too blind to care Zionist-monster1.jpg.pagespeed.ce_.oDGGBZZysz-300x232

Toate americanii  sunt accesorii  pentru crimă în masă peste tot în lume la fel ca majoritatea americanilor. Nu este nevoie să acorde atenție la războaiele. Ele nu sunt tragere la tine. . . încă. Du-te înapoi la griji ballgame ta. Deci, pierzi câteva dintre copiii tăi. Mare afacere. Ai votat pentru un șir de criminali care au ucis milioane de oameni au cunosteau erau nevinovați. Și fiecare dintre aceste cadavre a fost un rezultat care te activat, pentru că a votat pentru ei.

Asuma-ti responsabilitatea. Gust de sânge în gât. Într-o zi în curând va fi probabil ta, și mulți dintre acei oameni ai crezut ai fost a spune adevărul va chicotit la credulitate ta fatală, deoarece conta banii au castigat de complicitate lor cinic.

Lucru pe care s-ar putea dori să se gândească la faptul că este nu unul dintre acei oameni uciși vreodată de obezi mașina de război american a fost vreodată orice amenințare la adresa Statelor Unite. Ei au fost ucisi de americani, pur și simplu pentru că evreii doreau ei mort, pentru că însăși prezența lor într-un fel interferat cu strategia de mare profit cușer. Și, după cum toată lumea ar trebui să știe de acum, americanii sunt controlate în totalitate de evrei care au sforile pentru moneybags noastre strâns înfășurat în jurul gât și testiculele politicienilor noștri.

Spre sfârșitul primului război mondial 2, generalul George S. Patton a dat seama că el a ajutat învinge dușmanul greșit.

“Ne-am distrus ceea ce ar fi putut fi o cursă bună, și suntem pe cale de a le înlocui cu sălbatici mongoli. . . . De fapt, germanii sunt singurii oameni decente rămase în Europa. Este o alegere între ele și ruși. Prefer germani. ”

Deci, puteți vedea de ce evreii au trebuit să ucidă Patton. El nu a vrut să dea jumătate din Europa evreilor care au furat Rusia și a transformat-o în Uniunea Sovietică, încă, fără îndoială, cea mai mare criminal în masă din toate timpurile, în ciuda eforturilor curente de către Statele Unite a depăși realizarea sovietic.

Și el nu a înțeles, ca majoritatea americanilor nu inteleg astăzi, că el a fost de lucru pentru evreii din get-du-te. Când controla oferta de bani, va controla mințile tuturor, proprietate și eforturile.

Ca marele erou american al doilea război mondial 2 care a fost ucis de către superiorii săi atunci când a dezvăluit în plasă țara sa a făcut, ceea ce s-ar putea Patton-am gândit la evenimentele dezgustătoare astăzi, cu invazii de serie Americii din țările lipsite de apărare ale căror resurse se fură cu nerușinare. Ca Obama a spus rușilor, “Nu-ți place să ne dictează Siria? Ei bine, vom lua Ucraina în schimb. “

Nu cred că a fost vreodată intenția Patton de a face război împotriva fiecare țară din lume. Până era prea târziu, iar războiul sa terminat, nu cred că Patton realizat vreodată în SUA a fost a face afaceri evreilor atunci când distrus Germania.

Nu cred că Patton ar fi vreodată aprobat instalarea de teroriști israeliene în Ucraina pentru a ucide femei și copii în timp ce încearcă să impinga Rusia în Primul Război Mondial 3. (mi se pare campania de media evrei de vina Rusia pentru evenimentele Ucraina nevinovate – atunci când au fost atât de clar proiectat de Hillary Clinton și ei neoconservatori taietoare gât – de a fi cel mai extraordinar înșelătoare a publicului american, deoarece conversia lui Hitler de la Man revista Time a Anului la cea mai mare amenințare vreodată în istoria lumii, tot pentru că el eludat evreilor tiranie financiar la nivel mondial.)

Nu cred că Patton ar fi tolerat guvernul a lucrat pentru angajarea ciorchini de huligani din întreaga lume pentru a servi drept folii convenabile pentru propriile sale forțe armate pentru a pretinde pentru a lupta, care este situația din Orientul Mijlociu, cu ISIS, sau Isil, sau DASH, presupune un dușman din SUA care nu doare nici un evreu, dar în mod constant decapitează alte nevinovați ne-evrei, și sunt cele mai recente beneficiarii cheltuielilor militare americane.

Nu e un lucru nou, știi, pentru America pentru a sprijini ambele părți în același război. Am fost trimiterea de paleti de bani în Irak pentru zeci de ani în acest scop. Dar nu, nu e chiar formula american. E un moment testat formulă evreiesc pentru a menține lumea în dezordine. Suport ambele părți în orice conflict, și profit indiferent de rezultatul.

Americanii nu doresc cu adevărat să se uite la toate acele cadavre de femei în vârstă din batiste și adolescenți care transportă manuale întins pe străzi. Ei nu vor să se gândească la modul în care Hillary Clinton înființat prietenii ei israelieni de la Kiev și le-a dat dreptul de sacrificare oameni nevinovați doar încearcă să trăiască viața lor.

Americanii nu a vrut sa se uite la toate nevinovați am distrus în Libia, Irak sau Afganistan, iar acum încearcă să impună aceeași formulă în Yemen, Iran și Siria. Vedem aceste organisme sângerare situate pe străzi și să se întoarcă capul departe.

Nu avem nevoie de a găsi noi dușmani. Noi pur și simplu le creați, apoi trage-le în jos și îl numesc război. Noi le creați, iar salariul este atat de buna incat aceasta atrage solicitanții de fiorul, nemulțumiți și haiduci din întreaga lume pentru a comite atrocități pe încrezători. Nu e sângele tău. De ce vă faceți griji despre asta?

Toate aceste evenimente sunt același eveniment. Aceeași formulă a modelului destabilizare evreiesc folosit pe fiecare țară, cu scopul de a le face toate arata ca Palestina.

Ne-am pierdut mințile noastre și sunt orientate pistolul la propriile noastre frunte, toate din cauza refuzăm să vedem realitatea că influența evreiască a transformat viețile noastre de excremente, iar noi nu au voie să vorbească despre asta.

Este simpla prostie sau un caz mai complex psihologic de auto-amăgire?

Factorul decisiv prin care am fost condus de nasul nostru la ușa de distrugere a fost eșecul pe scară largă a vorbi sincer despre ciuma psihic care culorile toate viețile noastre cu o nuanță mirositor de fecale maro.

Ciuma evreii au adus în America, o infectie care le-au răspândit în restul lumii, este mai rău decât ciuma bubonica au adus în Europa.

Acestea sunt minciuni ne spune. Evreii sunt doar un alt grup etnic. Aceasta este marea greșeală. Acestea sunt paraziți scrupule care au infectat și diminuat fiecare aspect al societății noastre.

Cei mai mulți oameni își dau seama că nu au nici o pârghie cu oficialii aleși. Asta numai bani le orice influență câștigă. Deci, sentimentul general a publicului este: “De ce deranjez? Acesta va veni la nimic. Dacă nu aveți bani pentru a cumpăra influență, ai niciuna. “

Aceasta este lațul societății noastre. Cu putere veni minciuni, care sunt scăpat doar de luare de mită.

Acest nisipuri mișcătoare mentală este orbirea de imperiu.

Americanii absolut nu-mi pasă că guvernul lor se află la ei.

Lucrurile ar trebui să fie din ce în ce mai clar, dar, în realitate, acestea sunt din ce în ce mai opac.

Nu Americanii vor să fie criminali? Dovezile spune că ei fac.

Guvernul american a mers atât de departe peste bord în nebunia de putere fără opoziție și poporul american au căzut atât de adânc într-o comă de indiferență propagă că nici orice se mai poate vedea că țara lor se scufunda in nisipurile mișcătoare mentală de a crede că ei pot spune orice minciună și l-au crezut și trebuie comite orice crimă și să scape cu asta. Acesta nu este altceva decât beția euforică a cuceritorului scrupule care prevestește întotdeauna distrugerea catastrofală a unui imperiu fără scrupule.

Într-un scenariu psihopat care nu ar fi putut fi prezis, Statele Unite ale Americii este implicat în atât de multe aventuri militare simultan că este absolut imposibil de spus care războaiele sunt de fapt reale și care provocări militare pur și simplu pus în scenă drame în cazul în care faptele expuse presupune justifice aceste vast cheltuielile pentru armamente si aceste sume cu adevărat uimitoare de oameni nevinovați care au ucis pentru a face revendicările false apar reale sunt imposibil de spus în afară, cu posibilitatea ca niciunul dintre războaiele sunt reale, și toate sunt creații ale acelor drecks fără suflet care vând armele și să păstreze lumea sângerare în acest scop foarte, și nimeni altul.

Până în prezent, peste bord în nebunia de putere fără opoziție. Ca un tată abuziv, care este violarea copiilor săi și are protecția poliției locale, care nu va investiga crimele sale, guvernul SUA trimite trupe în străinătate pe un capriciu pentru a atenua temerile companiilor petroliere care se tem investițiile lor vor clătina.

Prima și cea mai mare minciună este că învingătorul poate opri după cucerirea lui. Învingătorul nu se oprește niciodată până când este oprit. Prin orice metodă posibilă, numai oamenii în creștere în sus poate învinge tiran.

A doua mare minciună este că, odată ce prima minciună este stabilită și nu demascat, aceasta afectează întregul viitor până întregul complex este în cele din urmă răsturnată, dacă este vreodată. Se schimbă întreaga natură a istoriei care urmează.

Aceasta este moștenirea 9/11, cele două războaie mondiale, și preluarea evreiesc ale Americii în 1913.

Toate aceste evenimente au contribuit la crearea unei lumi controlată în totalitate de către evrei.

Probabil stupide oameni, cel mai delirante, sunt cei care-și apere pe evrei ca doar un alt grup etnic. Acești oameni nu au curajul de a admite intestinal evreilor a controla fiecare aspect al vieții lor, și-au ruinat fiecare tradiție au crezut vreodată a fost decent.

Ca urmare, ei nu pot vedea că fiecare candidat prezidențial viitor ce aud în discuție este fie un signee sau un susținător fervent al grupului care ne-a dat raportul PNAC, Proiectul pentru un Nou Secol American, care era cabala care a dat ne 9/11 și toate războaiele.

Până când vom rupe acest mindlock mass-media evreiască, ne putem aștepta la nimic altceva decât înșelăciune, moarte și distrugere din țară că, odată, demult, a fost considerat a fi speranța lumii, dar a devenit acum cel mai rău coșmar sale.

Recunoaste vina ta că ești problema, deoarece americanii pur și simplu nu le pasă cine ucide. Și să spun nimic altceva, sau să protesteze că nu ești parte din el, este pur și simplu un alt minciună.

http://therebel.org/en/kaminski
http://johnkaminski.info/
http://www.rudemacedon.ca/kaminski/kam-index.html
http://web.archive.org/web/20040323232319/http://johnkaminski.com/
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum