SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Netanyahu Deserves the Israeli People, and They Deserve Him

In jos

Netanyahu Deserves the Israeli People, and They Deserve Him Empty Netanyahu Deserves the Israeli People, and They Deserve Him

Mesaj  Admin la data de Mier Mar 18, 2015 9:08 pm

Netanyahu merita poporul israielian si e meritat de acesta
http://www.informationclearinghouse.info/article41279.htm
&
http://inveroa.blogspot.ro/2015/03/netanyahu-deserves-israeli-people-and.html

18 martie 2015 " ICH "-" Haaretz "- Prima concluzie care a apărut la doar câteva minute după anunțarea exit-poll a fost deosebit de descurajator: Națiunea trebuie să fie înlocuit. Nu o altă alegere pentru conducerea țării, dar alegerile generale pentru a alege un nou popor israelian - imediat. Țara are nevoie urgentă de asta. Acesta nu va putea să stea un alt termen pentru Benjamin Netanyahu, care a apărut aseară ca omul care va forma viitorul guvern.
În cazul în care, după șase ani de nimic, dacă după șase ani de semănat frică și anxietate, ură și disperare, aceasta este alegerea națiunii, atunci este foarte bolnav, într-adevăr. Dacă după tot ceea ce a fost revelat în ultimele luni, dacă după tot ceea ce sa scris și a spus, în cazul în care, după toate acestea, Phoenix israelian a reușit să creștere din cenusa si obtinerea reales, în cazul în care după toate acestea poporul israelian la ales pentru a conduce pentru încă patru ani, ceva este cu adevărat rupt, eventual dincolo de reparații.

Netanyahu deserves the Israeli people and they deserve him. The results are indicative of the direction the country is headed: A significant proportion of Israelis has finally grown detached from reality. This is the result of years' worth of brainwashing and incitement. These Israelis voted for the man who will lead the United States to adopt harsh measures against Israel, for the man whom the world long ago grew sick of. They voted for the man who admitted to having duped half the world during his Bar-Ilan speech; now he has torn off his mask and disavowed those words once and for all. Israel said "yes" to the man who said "no" to a Palestinian state. Dear Likud voters, what the hell do you say "yes" to? Another 50 years of occupation and ostracism? Do you really believe in that?

Marți au pus bazele pentru stat apartheid, care este de vină. Dacă Netanyahu reușește formarea următorului guvern în spirit și imaginea lui, apoi soluția a două state vor fi îngropate în cele din urmă și lupta peste caracterul unui stat binațional va începe. Dacă Netanyahu este următorul prim-ministru, atunci Israelul a divorțat nu numai procesul de pace, dar, de asemenea, lumea. Dispari, draga lume, suntem pe cont propriu. Vă rugăm să nu interfereze, suntem adormit, oamenii sunt cu Netanyahu. Palestinienii pot incalzi băncile de la Tribunalul Penal Internațional de la Haga, boycotters Israel poată bascula în mare viteză și Gaza pot aștepta pentru următorul atac crud de către armata israeliană.

Lupta pentru toate acestea nu a fost încă să fie stabilite în mod oficial. Următorul prim-ministru va fi încoronat de Moshe Kahlon și șefii altor partide mici. La momentul de acest scris, Kahlon nu a fost încă să declare intenția sa. Mingea este in curtea acestor partide; ei vor decide dacă Netanyahu continuă. Cele mai multe dintre ele disprețuiască el, dar e îndoielnic dacă ei vor avea curajul să întoarcă spatele la public. Aceasta va fi testul lor. Acesta va fi testul de curaj și integritatea acestora. Moshe Kahlon și Aryeh Dery, credeți că într-adevăr Netanyahu este mai bună decât Isaac Herzog pentru societate și bunăstarea socială în care ai pretinde să aibă grijă de? Are președintele decent și curajos al țării, Reuven Rivlin, cred că Netanyahu va fi un mai bun prim-ministru decât Herzog? Există o mulțime odihnindu-se pe umerii lui acum - ci faptul că o figură ca Netanyahu și o petrecere ca Likud reușit să mențină putere ca facțiune de conducere a țării, spune deja foarte mult.

Netanyahu este în pericol de a depăși David Ben-Gurion ca cea mai lunga de lider de funcționare a Israelului. El este deja în al doilea rând, și totuși e greu să te gândești la o realizare semnificativă din partea lui. Lista de deteriorare a făcut este lung. Dar el este națiunii, sau o mare parte a națiunii, ales unul. Această alegere trebuie să fie respectate, chiar dacă aceasta este dificil să sperăm la un rezultat bun. Singura consolare este că un alt termen Netanyahu va solicita lumea de a acționa. Această posibilitate este singura noastră refugiu.

Gideon Levy este un jurnalist israelian, scrie articole de opinie și o coloană săptămânal pentru ziarul Haaretz, care de multe ori se concentreze pe ocupația israeliană a teritoriilor palestiniene. Un jurnalist notabil pe stânga israeliană, urmați-l pe Twitter: levy_haaretz
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum