SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

OHA, ULTIMUL PAS -cara-te cu ceas , balton si tupeu de sas

In jos

OHA, ULTIMUL PAS -cara-te cu ceas , balton si tupeu de sas Empty OHA, ULTIMUL PAS -cara-te cu ceas , balton si tupeu de sas

Mesaj  Admin Vin Apr 10, 2015 4:17 am

Iohannis, ULTIMUL PAS
Domnule Președinte, în cele 100 de zile care au trecut de când ați devenit Președintele României, vreau să vă spun că și eu am facut un bilanț de 100 de puncte pentru care aștept ULTIMUL PAS: plecarea de la Cotroceni.

Eu NU v-am ales ca să fiți:

EU, Klaus Iohannis PREȘEDINTE, de genul “Ce-mi place cum sună”, dar nu știu ce înseamnă;
EU, Președintele superior tuturor și diferit de însuși conceptul de “președinte”, cu “peste 1.500.000 de like-uri” majoritatea fantomatice;
EU, Președintele care știu să tac atunci când se impune o comunicare;
EU, Președintele care fac recepții private la Cotroceni, încă din prima zi de mandat;
EU, Președintele care numesc cei mai nepotriviți, incompatibili, incompetenți, dubioși și chiar penali consilieri;
EU, Președintele care decorez ce nu este de decorat, simpatizanți legionari, drapele …;
EU, Președintele care mă plimb în Europa fără rost, doar pentru a plictisi lideri politici;
EU, Președintele care face naveta pe banii poporului fie din București în Sibiu, fie de la slujbele luterane la slujbele ortodoxe;
EU, Președintele care vreau să extind Instituția Prezidențială cu Instituția Primei Însoțitoare de bord;
EU, Președintele care i-am prostit pe români că nu mai există USL – dar mă înțeleg foarte bine cu Ponta și știu să mint în rând cu el, dacă nu chiar îl depășesc deja.
Și după toate aceste 10 puncte, fiecare de nota 10, mult prea nefericitul nostru Președinte și-a acordat o nemeritată vacanță ilegală, dubioasă, imorală, arogantă, în disprețul unui bun simt elementar.

În concluzie, după ”marile succese”: PAS CU PAS și PRIMUL PAS, Milioane de români, în numele bunului simț vă cer ULTIMUL PAS: Adio Cotroceni!

Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum