SCRISORI DIN GERULIA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum scăpăm de clubul mafiot controlat de la Moscova via Budapesta care îşi zice UDMR

In jos

Cum scăpăm de clubul mafiot controlat de la Moscova via Budapesta care îşi zice UDMR Empty Cum scăpăm de clubul mafiot controlat de la Moscova via Budapesta care îşi zice UDMR

Mesaj  VIO_ANA Sam Apr 18, 2015 12:10 pm

http://epochtimes-romania.com/news/lazaroiu-cum-scapam-de-clubul-mafiot-controlat-de-la-moscova-via-budapesta-care-isi-zice-udmr---232582
UMDR este un club mafiot controlat de la Moscova via Budapesta, susţine Sebastian Lăzăroiu, care consideră că a venit vremea să scăpăm de această formaţiune politică nocivă.

"Poate că a sosit timpul ca unul din partidele mari să îşi asume deschis să îi reprezinte şi pe maghiari, să le apere drepturile, să le protejeze sensibilităţile. Poate ar trebui ca PSD sau PNL să scape de complexele astea ale majoritarului, cu atât mai mult cu cât, la ultimele alegeri, românii au votat un ultra-minoritar, "mai minoritar" decât ungurii, ca să zic aşa. E singura variantă de a scăpa de clubul mafiot controlat de la Moscova via Budapesta care îşi zice UDMR", a declarat Sebastian Lăzăroiu.

Fostul consilier prezidenţial recunoaşte că, ori de câte ori aude de formaţiunea condusă de Kelemen Hunor, i se "aprind filamentele", lucru care susţine că se întâmplă rar."N-am nimic cu ei pentru declaraţiile pe care le tot fac cu autonomia teritorială. Ştiu mai bine ca oricine că sunt doar vorbe de păcălit etnicii maghiari. Mi-e o milă nesfârşită de maghiarul simplu care a fost dus de nas de şmecherii ăştia un sfert de secol, în timp ce, altfel, a fost ţinut în beznă şi subdezvoltare. Noroc că s-au mai găsit guverne luminate care au ajutat comunităţile din Covasna şi Harghita, dar, credeţi-mă, fără nicio contribuţie a liderilor UDMR.

Dar putregaiul ăla care s-a format în elita UDMR să ştiţi că a fost bine întreţinut de partidele româneşti. Le-a convenit. I-au folosit şi ei de câte ori au avut ocazia. Ce e tragic este că avem un partid arbitru, care ţine pe nedrept un electorat captiv şi toată România în subdezvoltare. Din cauza lor nu se pot face multe proiecte majore pentru modernizarea ţării", a continuat Sebastian Lăzăroiu.

Îndreptându-şi atenţia spre decizia liberalilor de a semna un protocol de colaborare cu UDMR, fostul ministru al Muncii a subliniat că că PNL ar trebui să ofere garanţii celor care l-au votat pe Klaus Iohannis că "nu vor târgui" votul prin corespondenţă contra sprijinului pentru o nouă majoritate din partea Uniunii.

"UMDR este cel mai aprig oponent al votului prin corespondenţă (s-a manifestat deja în sensul asta în 2011). Motivul? Dacă se introduce votul prin corespondenţă, UDMR nu mai trece pragul de 5%. Faptul că UDMR abia reuşeşte acum să ia 5% se datorează în principal diferenţialului de mobilizare între români şi maghiari. Scorul de 6-7% e doar un vis, pentru că destui maghiari sunt ei înşişi scârbiţi de UDMR.

Dacă s-ar introduce votul prin corespondenţă, participarea românilor ar creşte atât de mult încât ar anula diferenţialul actual de mobilizare. Aşadar, repet, PNL trebuie să ofere garanţii că nu vor târgui cu Kelemen speranţele diasporei. Şi o poate face într-un singur fel. Să introducă în protocol susţinerea pentru votul prin corespondenţă", a mai precizat Sebastian Lăzăroiu.

Recomandăm şi Kelemen Hunor solidar cu colegii săi "penali"
http://epochtimes-romania.com/news/kelemen-hunor-solidar-cu-colegi-sai-penli---232575
VIO_ANA
VIO_ANA

Mesaje : 135
Data de înscriere : 01/06/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum