SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Micul jihad ce va urma

In jos

Micul jihad ce va urma Empty Micul jihad ce va urma

Mesaj  Admin la data de Dum Oct 19, 2014 1:54 am

Ilie Sârbu, Viorel Hrebenciuc, Ecaterina Andronescu și Dan Nica sunt urmăriți penal. Miron Mitrea este deja condamnat. Liviu Dragnea e în instanță cu dosarul referendumului. Vorbim de nume vechi și grele din PSD. Au fost lideri ai partidului ani buni și a făcut cărțile în ultimii 10-15 ani. Coincidență sau nu, ei pică toți deodată într-un val de dosare asemănător unui jihad care mătură totul în cale. Iar bănuiala mea este că asistăm doar la începutul poveștii. Zeci de alte nume, mari sau mici, vor urma.

În sertarele DNA stau și așteaptă și se lucrează alte sute de dosare. Doar Curtea de Conturi a depus 390 de sesizări. Din ele s-au lucrat aproximativ 150 de cauze. Dosarul retrocedărilor e pe baza unei sesizări din 2012. Cel cu patrimoniul Academiei e din 2010. Urmează fapte spectaculoase din privatizările făcute de AVAS, ca să vă dau un singur exemplu.

De ce apasă acum procurorii pe accelerație? Pentru că schimbarea regilor se simte până jos, la nivel personal. Nimeni nu are chef să stea să i se numere dosarele nelucrate. Cine știe cine vine? Cine știe ce șefi vor apărea? Așa că totul merge pe repede înainte. Pentru toată lumea, de la toate partidele.

Dar de ce cei de la PSD se văd mai tare? Dintr-un motiv simplu. Pentru că la ei sigur se schimbă puterea. Învingător sau învins, Victor Ponta pleacă din fruntea partidului. Și, nevăzut, în partid au loc deja alegeri. Și o frenezie a datului în gât la DNA. Știți bine de mărturia lui Bejinariu în dosarul Microsoft. Nu e singurul. Sunt și alții. Și mulți lupi tineri își fac loc în acest mod, spre șefia partidului. Așa aflăm și răspunsul la întrebarea cine va fi președintele PSD? Simplu. Cine va fi liber.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum