SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Stenogramele disperării. “Boss, suntem beliţi!”

In jos

Stenogramele disperării. “Boss, suntem beliţi!” Empty Stenogramele disperării. “Boss, suntem beliţi!”

Mesaj  Admin la data de Mar Oct 21, 2014 7:47 am

Stenogramele disperării. “Boss, suntem beliţi!”
http://www.stareapresei.ro/stenogramele-disperarii-boss-suntem-beliti-44433.html
&
https://sites.google.com/site/bastahastalavictoriasiempre/stenogramele-disperarii-boss-suntem-beliti


Stenogramele care rezidă, pe filieră DNA; de la marii corupţii din politica românească, denotă disperarea la care au ajuns aceştia. Sintagma “scapă cine poate” mai de pe la începutul anului se regăseşte în stenogramele acestea. Dorind să spele urmele maronii ale vechilor infracţiuni, penalii de partid şi de stat fac noi infracţiuni. Stenogramele de mai jos demonstrează acest lucru.

Guzganul Rozaliu discută cu Dan Şova despre încercarea de adoptare a unei legi a amnistiei. Guganul îi oferă lui Şova susţinere pentru funcţia de preşedinte PSD, dacă acesta va iniţia un proiect de lege pentru amnistie şi graţiere. Guzganul Rozaliu e acuzat de trafic de influenţă-n guzgănărie.

GUZGANUL ROZALIU: …Acum îţi spun cinstit, cu toată chestiunea, va trebui să facem într-un fel cu amnistia. Uite şi tu, mă că…

ŞOVA DAN: Amnistie şi graţiere obligatoriu!
GUZGANUL ROZALIU: Pe cuvânt îţi spun, Dane, şi tu să le spui la partid asta.

STENOGRAME Partidul e solid!
ŞOVA DAN: Şi ştiţi ce trebuie făcut, domnul preşedinte – trebuie să, nu o să putem să abrogăm abuzul în serviciu, dar…
GUZGANUL ROZALIU: Sigur, e corect aşa. Şi cum am vorbit cu tine la faza cu preşedintele şi modernizezi puţin – adică să mai fie şi activitate la partid. Clar că te impui. Orice aprobă partidul. Ai forţă imensă, Dane, ascultă ce spun! Nu sunt nebun.

Cel mai mare partid! Solid, e solid, ascultă-mă ce spun! Nu contează că dispare un baron sau altul, nu contează, Dane!

ŞOVA DAN: Partidul merge.

[...]

ŞOVA DAN: In legătură cu epoca post Victor, toată lumea cu care am vorbit, toată lumea merge cu mine. Nu îl vor pe Liviu în primul rând.

GUZGANUL ROZALIU: Asta este problema.
ŞOVA DAN: Este negativ.

GUZGANUL ROZALIU: Boss, pentru mine, cum să-ţi spun ţie, să nu fie Liviu! în rest, nu am o problemă, practic şi normal că mă focusez pe tine, ştii. Este şi Vali Zgonea…
ŞOVA DAN: Dar ce facem cu Vali?

(…)

STENOGRAME Nu poţi lucra cu Vanghelie
GUZGANUL ROZALIU: Hai să-ţi spun o chestiune: o să fii preşedinte, o să ai – pe ăştia pe care sunt nu te poţi baza pe toţi, că nu poţi lucra cu Vanghelie să întrebi: Bă, pe cine pun la guvern? Că el vine cu nu ştiu cine. Nu ştiu dacă mă înţelegi. Deci aici tu ai o problemă. Dar cât de cât trebuie ştiut un lucru – sunt ministere în care chiar trebuie să mergi cu tehnocraţi, nu o să ai ce să faci, boss.

(…)

ŞOVA DAN: Şi trebuie să mai vorbesc cu Maria Lazar, cu ea nu am apucat.

GUZGANUL ROZALIU: Maria Lazăr?
ŞOVA DAN: Da. Nu am apucat să vorbesc cu ea.

GUZGANUL ROZALIU: Vorbeşte în numele meu cu ea. Ii spui: Domne, uite, eu am vorbit şi cu Hrebenciuc. Eu am o relaţie specială cu ea, nu trebuie să mă – până o găsesc, până nu ştiu ce, vorbeşti tu direct cu ea şi îi spui aşa de la început. Şi îi confirm eu când o văd, fără probleme. Ca să intri direct pe poarta din faţă la ea.
ŞOVA DAN: Şi cu Vali, cu care m-am tot chinuit.

GUZGANUL ROZALIU: Cu Vali o să facem o discuţie, o să mă laşi pe mine că acum el, aşa. O să fac eu o discuţie cu el şi vedem, ne lămurim exact. Fără probleme.

(…)

STENOGRAME La Marean Oprişan, cheia succesului e să-i hrăneşti orgoliul
ŞOVA DAN: O să mă duc şi până la Focşani, la Marian acasă.
GUZGANUL ROZALIU: Da, că e de ăsta la care trebuie să ai grijă să îi hrăneşti orgoliul. Hrăneşte-i orgoliul! Aia e cheia succesului la Marian. îi hrăneşti orgoliul şi…

[...]

GUZGANUL ROZALIU: Şi mai e legea 78. Boss, legea 78/2000, că aici aceeaşi chestie spune. Aia e lege făcută de Stoica în 2000, atunci am aprobat-o ca tâmpiţii. Până acum câţiva ani lumea nu băga în seamă, nici procurorii nu se uitau la ea. Năstase a fost prima victimă a acestei legi. E un articol 13 care spune aşa: influenţarea în calitate de şef- nu şef…
ŞOVA DAN: De partid.

GUZGANUL ROZALIU: …de partid’ nu ştiu ce, organizaţie şi altele, nu numai partid, influenţarea şi luarea deciziilor, cum e trecut acolo, pentru obţinerea de foloase necuvenite, bani sau bunuri pentru sine sau pentru altul.
ŞOVA DAN: Aşa l-au băgat şi pe Liviu cu referendumul.

GUZGANUL ROZALIU: Exact. Şi atunci, boss, ăsta este un articol doborâtor: orice telefon care îl dăm – că eu am zis asta în Biroul Permanent şi Mediafax a preluat-o anul trecut, înţelegi? Am zis, domne, pe această lege, Dane, orice telefon îl dai, este influenţare. Dacă eu sun pentru un primar din colegiul, noi trebuie să lămurim ce facem ca parlamentari, care e rolul nostru. Eu, dacă mă bat pentru un primar să îi dau bani la drum – că pe urmă mă văd oamenii acolo, nu? Mă iau de guler că nu rezolv cu drumul. E, în momentul acela e influenţare!
ŞOVA DAN: Da, da.

GUZGANUL ROZALIU: Deci, automat, suntem beliţi.
ŞOVA DAN: Toţi!

[...]

GUZGANUL ROZALIU: Deci ascultă ce spun, aia nu e o chestiune…
ŞOVA DAN: Nu, codul integrităţii…

GUZGANUL ROZALIU: Trebuie puse la punct astea pentru că, îţi spun, suntem degeaba. Tot aşa, mă chemase pentru asta acum câţiva ani şi zic: Domne, dar vedeţi că e aşa? Şi zic Domnule Hrebenciuc, nu eu am făcut legea. Ce să îi spun? Ce să îi spun? Aici, uite, la asta, la Braşov şi la acesta, la Sârbu şi la mine, e trecută asta.
ŞOVA DAN: Vreau să vă spun un lucru: când am vorbit cu câţiva judecători – că sunt prieten, sunt 15 ani de bară – Voi sunteţi nebuni? Şi mi-au spus: Puişor, dăm ce aţi reglementat voi. Voi aţi scris, noi aplicăm.

GUZGANUL ROZALIU: Exact.
ŞOVA DAN: Modificaţi legea.

GUZGANUL ROZALIU: Nu, trebuie făcută o chestiune foarte clară.
ŞOVA DAN: Dar trebuie pornită de la Ministerul Justiţiei cu inteligenţă.

GUZGANUL ROZALIU: Vezi că asta e procedura acum, vezi că poate să fie şi avantajul tău.
ŞOVA DAN: Da, dar pentru asta ar trebui să nu am dosar, ca să mă poată pune la Justiţie, că amdiscutat cu Victor treaba asta.

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum