SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Carte de identitate plantată expune o operatiune de pavilion fals la Paris

In jos

Carte de identitate plantată expune o operatiune de pavilion fals la Paris Empty Carte de identitate plantată expune o operatiune de pavilion fals la Paris

Mesaj  Admin la data de Sam Ian 10, 2015 5:40 pm

https://alethonews.wordpress.com/2015/01/10/planted-id-card-exposes-paris-false-flag/
Ministrul de Interne franceză Bernard Cazeneuve spune că teroriștii care au atacat Charlie Hebdo nu ar fi fost prins dacă nu ar fi făcut o greșeală fatală: Au plecat convenabil o carte de identitate în mașina lor evadare abandonat.

De când infractorii lăsa cărțile de identitate în mașinile abandonate scăpare?

Un cetățean obișnuit, luând măsuri de precauție nu, s-ar putea lăsa accidental un portofel sau pungă în mașină parcată lor. Am condus automobile de aproximativ 50.000 de ori în viața mea, și cred că portofelul meu ar fi alunecat din buzunar și a căzut în crăpătura dintre scaunul șoferului și ușa ... o dată.

Care sunt șansele ca teroristii calificați care tocmai au efectuat o-forțele speciale ultra-profesionale în stil atac va părăsi accidental cartea de identitate in masina evadare abandonat? Raspuns: Efectiv zero.

Deci, de ce sunt de raportare poliție un eveniment care nu poate s-au întâmplat?

Presupunând că poliția franceză într-adevăr au gasit "suspect de terorism", a spus cartea de identitate Kouachi într-o mașină abandonată evadare, care carte de identitate trebuie să fi fost plantate de cineva care dorește să incrimineze Kouachi. Chiar legendarul detectiv idiotul franceză, inspectorul Clouseau, nu putea să nu facă acest deducție thunderingly evident.

Descoperirea de identitate Kouachi lui nu-l implica; l exonerează. Se arată că el este un Patsy nevinovat care este încadrată de autorii reale ale atacului.

Poliția și agențiile de informații planta in mod obisnuit dovezi care să susțină naratiuni false, convinge oameni nevinovați, și disculpa ei înșiși. Poliție americani care ucid cetățeni neînarmați planta de multe ori o armă pe cadavre pentru a sprijini cererile lor de a fi ucis în auto-apărare. Astfel de arme-arunca în jos, care poliția numesc "sandwich-uri sunca," sunt ținute în vestiare de poliție și transportați în mașini de poliție, în cazul în care acestea sunt necesare.

De asemenea, arunca-jos cărți de identitate și alte documente incriminatoare "" sunt folosite în mod curent de către armată, inteligența, iar forțele speciale profesioniștii care orchestra operațiuni de pavilion false. Luați în considerare dovezile ridicol-evident plantate utilizat în mama tuturor operațiunilor false-flag: 11 septembrie 2001 locuri de muncă în interiorul.

Agenți de informații plantat nu doar una, ci două valize "magice" menite să incrimineze Mohamed Atta, fraierul nevinovat încadrată pentru crimele din 11 septembrie. Potrivit Der Spiegel lui carte Inside 9/11: ". hoț bun samaritean" Ce sa întâmplat de fapt, prima valiza Atta a fost predat la poliție german de un auto-descris așa-numitul hoț a susținut că a furat valiza Atta în timpul unei furt și informații referitoare la terorism descoperit în ea. Ca un cetățean onorabil, acest milos antifurt simțit obligat prin conștiința sa de a livra valiza autorităților.

Potrivit Der Spiegel, poliția germană, care nu sunt proști, știa că hoțul-zisul nu a fost într-adevăr un hoț, la toate, dar un agent de informații de plantare probe fals împotriva Atta. Der Spiegel citează poliția germană ar fi spus: "Singura întrebare este, care agenție de informații a fost el lucra pentru? "(" CIA și Mossad ", a răspuns fostul ministru german de Informații Andreas Von Bulow în cartea sa CIA și 11 septembrie.)

În ciuda originilor sale absurde, această valiză plină de documente fabricate prevede practic singura dovadă pretinsa justificative povestea oficială a activităților Atta lui legate de terorism ar trebui în Germania. În afară de valiza bun hot Samaritean, se pare că Atta egiptean originale - cea din Germania - a fost un student blând, timid, sensibil, soft-vorbit arhitectură, fără conexiuni cu terorismul de orice fel. Cu toate acestea, "Atta", care a făcut un spectacol de față în Florida, înainte de 9/11, organizarea scene publice memorabile în timp ce toate, dar poartă un "eu sunt un terorist al-Qaeda" semn în jurul gâtului lui, a fost un aspru, obscen, lăudăros gură mare violent care din stripteuze, pisoi eviscerat, și a vorbit fluent ebraica.

Ebraică vorbitoare de limba a doua și mai bine-cunoscutul "valiza magic" Atta a fost cea el ar fi verificate în zbor pe dimineață devreme din Portland, Maine la Boston pe 11 septembrie 2001. Conform Raportului Comisiei 9/11, valiza a fost miraculos păstrate și predate autorităților atunci când nu a reușit cumva să facă transferul de la zbor de navetiști Atta de Portland-a-Boston pe zbor 11, care Atta pilotat presupune în Turnul de Nord al World Trade Center. Dacă valiza fost transferat ca ar fi fost, ni se spune, ar fi fost distrus într-o minge de foc, la World Trade Center.

Această valiză magie oferit singura dovadă care să permită autorităților să identifice presupusele 19 teroriști în termen de 24 de ore de la eveniment. (Nici unul dintre 9/11 listelor de pasageri conținut nici un nume arabe; nici un angajat al unei companii aeriene aduc aminte au bilet sau urcat oricare dintre presupusele teroriști, și nici unul dintre sutele de camere de securitate de la aeroportul Logan din Boston, Dulles Airport Washington DC, sau Aeroport Newark luat un singur cadru autentificată a oricăreia dintre cele 19 arabilor acuzat de 9/11.)

Această valiză conținea nu numai o listă cu cele 19 patsies, dar, de asemenea ar trebui trecut voința Atta și testament. (De ce ar verifica un terorist sinucigaș voinței sale pe un avion condamnat?) Decan Marea Britanie a jurnalismului Orientul Mijlociu Robert Fisk a ridiculizat presupusa voința Atta, subliniind că aceasta începe cu o Bismillah gresita: "În numele lui Dumnezeu, eu, și-mi familie ... "Nu musulman ar scrie vreodată un astfel de lucru. După cum sugerează Fisk, documentul care se prezintă ca voia Atta trebuie să fi fost falsificate de către un agent de informații incompetent. Valiza a fost, evident, plantat.

Și asta nu e doar opinia lui Robert Fisk lui. Seymour Hersh, decanul de jurnalismului de investigație americane, citate o sursă senior de informații din SUA ar fi spus, în ceea ce privește valiza magie Atta lui: ". Indiferent traseu a fost lăsat fost lăsat în mod deliberat pentru FBI să-și alunge"

Două valize magice Atta nu sunt singurele exemple de neîndemânatic plantat-9/11 probe. Un alt aspect este "pașaportul magic" de presupusa 9/11 hijacker Satam al-Suqami. Asta pașaport, în căutarea ca curat ca "glontul magic" de asasinarea JFK, ar fi fost descoperit de un individ anonim, cu nici un lanț de custodie, în apropiere de două locuri plane de teren fumat în cazul în care două turnuri de 110 etaje cumva explodat în foarte fin praf.

Dar valize magice Atta lui, pașaport magie, lângă cel mai patetic plantat-9/11 Articolul dintre toate: "Fatty Bin Laden mărturisire video" presupune descoperite în decembrie 2001 de către un soldat anonim din SUA în Jalalabad, și livrate fără lanț de posesia a fi arogat de către administrația Bush, ca dovadă a vinovăției presupus lui Bin Laden.

Profesorul Bruce Lawrence, un expert respectat pe Bin Laden, a afirmat categoric de acest video: "Este fals!" Lawrence adaugă faptul că numeroasele sale cunoștințe în unități Bin Laden comunității de informații americane știu că videoclipul este fals - dar se tem să spun așa în public, pentru că le este frică de implicațiile nevinovăție lui Bin Laden.

Acestea și alte exemple arată că agenții de informații care orchestra fals-pavilion ochelari de terorism de multe ori nici macar nu deranjez pentru a ascunde natura flagrant fabricate-a probelor plantate folosit pentru a implica patsies.

Deci nu ar trebui să fie foarte surprinși când poliția franceză ne spune - cu o față dreaptă - care o terorist fugind extrem de profesionist ar lăsa cartea de identitate într-o mașină abandonată evadare.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum