SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Noi nu suntem Charlie Hebdo: un război murdar revolving

In jos

Noi nu suntem Charlie Hebdo: un război murdar revolving  Empty Noi nu suntem Charlie Hebdo: un război murdar revolving

Mesaj  ana morosana la data de Dum Ian 11, 2015 8:22 am

Acum, mai mult ca oricând ne dăm seama în ce măsură suntem "a fi vorbit cu" cu un limbaj medie și mediocru care este suprapunerea și vorbind în interiorul nostru, împotriva noastră, ne sfărâmarea și ne face neputincios. Ne-ar place atât de mult pentru a evoca memoria unui banalitate pentru multe persoane suprapopularea rețelele sociale cu mesaje de condoleanțe, gata să se înscrie în noul război de civilizație împotriva Islamului (pe de dreapta), sau în profesia la fel de greu de suportat a libertății de exprimare (pe stanga, aripa): nu există libertate decuplate de o putere reală a trasforming realitatea existentă -ORAȘUL odihnă este doar chit-chat. În aceste ore, noi suntem cel mai simți lipsa unei gândiri rece, decomandat si semnificativ.

Cel mai intolerabil lucru va fi demonstrații martori și declarații publice în care cavalerii de ironie liberal și sarcastic va parada alături de LePenists și suporterii gauche-chic lui Hollande. Colegii de călătorie rău. În timp ce de dreapta este revigorarea identității pierdute și iluzorii, și-aripa din stânga arată off cu cinismul post-moderne de distanță și deblocarea ironia, care, la sfârșitul zilei este foarte funcțional (așa cum vom vedea în cele din urmă în cadrul viitoarei zile) și re-aplicarea liberal și capitalist status quo-ul. Foștii Lucrările în scopul de a crea un inamic imaginar, acesta din urmă pentru o etică a non-angajament și respectarea substanțială a modelelor târzii-capitalist de libertate-în-consum (în special "culturale" o, CA VA sans dire).

Pentru a evita orice neînțelegere, și în scopul de a încerca efectuarea pe un discurs dificil si inconfortabil, spunem: suntem indignați de ceea ce sa întâmplat! Suntem ani lumină distanță de acest gen de fapte! Noi nu consideră că este să reprezinte sau să fie în nici un mod util de a cauzelor și interesele populațiilor care plătite și să păstreze plata pentru efectele politicilor imperialiste rele. Odată ce am respins și acordată atenția cuvenită acestui aspect - nu ne dăm seama cât de umilitor și ireal, este de a avea de a scrie aceste paranteze? Pentru a avea să ia o poziție a priori în sprijinul civilizației occidentale, [cu excepția pentru a fi puse pe rug este deja o confirmare a discursului occidental din care islamofobice satira "libertarian" este o parte integrantă a omogenizare] - ne păstra pe raționament ...

În ultimii 20-25 de ani, euro-atlantic Vest efectuate direct în războaie și conflicte inter-religioase și inter-etnice sau să le activate prin proxy-uri sale, în scopul de a menține dominația sa geostrategică pe teritorii care într-o mare măsură întâmpla să fie acasă la o populație majoritar al credinței islamice. Nu este o chestiune de a justifica un sentiment de luare masacru doar pentru cei care o efectuează și pentru cei care doresc să stârnească noi ciocniri ale civilizațiilor. Cu toate acestea, este mai puțin adevărat că acesta este inevitabil și obligatoriu să ne întrebăm câți morți acești 30 ani de implicare euro-american în Orientul Mijlociu a produs. Interferențe care au fost orchestrate în funcție de cerere, utilizarea și favorizarea sau, dimpotrivă, pedepsirea și combaterea un islamism politic și militant care, la rândul său, nu a încetat niciodată de a evolua, fragment, se alăture și recompune se în funcție de alianțele și intereselor care au fost / sunt în joc.

Agențiile de informații și personalul general al SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și Italia nu prinde joc (IR) responsabil cu marionete care la rândul său, de ceva timp au început să contraatace de a utiliza sponsorii lor si sustinatori inegale. Să considerăm ceea ce sa întâmplat în Libia, Mali, Siria, iar acum la porțile Kobane cu statul islamic, instigatorul politic al acestui masacru prost și inutile. Astăzi, o parte din acest război murdar și disimulat sa întors înapoi acasă la noi, cu interes. Și, după cum se întâmplă din ce în ce de multe ori, aceasta nu ia formele clare și legitime politic ale lumii antice, dar fizionomia delirant și-aduce moartea unei lumi pe punctul de a o implozie sistemice. Rahat suntem exportatori în altă parte ne rambursare în aceeași monedă. În mod paradoxal, bono Cui a acestui act este satisfacerea intereselor apologeții de războaie civilizaționale -nu doar acele adepți ai Salvini, LePen și noul Califatului, dar și a Statelor Unite. SUA sunt, de departe, viclean rîzînd, va acum au șansa de a aprecia manevră lor de trecerea dolar pentru Europa, nu numai în ceea ce privește criza economică, dar și rezultatele mai nefaste ale acestei "război terorismului" , din care acestea sunt principalii promotori.

În cele din urmă, ne-am dori să dedice câteva cuvinte la satiră și mult libertatea de exprimare celebrul. Începând 2001, Charlie Hebdo a creat baza economică pe o nevrosis islamofobice întemeiată pe bărbați cu barbă, femei voalate și dușmani imaginari. Noi înțelegem esența satiră ca deranjeaza pe cei care sunt comanda. Exprimarea ceva ironic, prin intermediul unui desen animat nu presupune a fi scutit de a fi supus la o judecată de valoare pe baza conținutului. Grupurilor minoritare de direcționare care sunt discriminate pe baza responsabilităților istorice precise nu este același lucru ca și ridiculizarea puterea religioasă și culturală, care este hegemonic în propria țară. În Franța, așa-numita problema "inamic intern", de acum omniprezente peste tot în Europa, este în formă de în jurul și deasupra eliminarea colonial. Prin urmare, nu există nici o libertate abstractă poți vorbi eventual despre, și Charlie Hebdo, de la un jurnal profanarea, a devenit o revistă care a fost sperie chiar unii dintre foștii săi editorialiștii:

http:? http://www.article11.info/ Charlie -...

În concluzie, în ciuda tuturor simpatia ne putem simți pentru victimele nous sommes ne pas Charlie Hebdo, un jurnal care a transformat foarte rău:

http: http://quartierslibres.wordpress.co ...

Testul de turnesol a acestei discrepanțe în ierarhia realității existente, este asigurată de ușurința cu care operează sinecdoca între autorul unui act criminal și grupul lor social. Din acest motiv, atunci când un musulman este de fotografiere întreaga Islamul este responsabil; atunci când o persoană de culoare este de a face un jaf întreg etnie lor se presupune vinovat (după cum arată numărul de asasinate ale tinerilor de culoare din SUA de către polițiști). Pe de altă parte, atunci când o integralist catolic ucide brutal zeci de tineri în numele echipei de iudaic-creștine Europa (așa cum sa întâmplat în Utoya), episodul este prompt depolitizată, iar retrogradat la domeniul psihiatric.

Mizeria generală în care trăim, nu poate produce decât monstri (de la ambele părți) -Asta e ceva ce trebuie să fim conștienți de. Doar posibil răspuns, non-asimilat este să te uiți între noi și relații ambarcațiuni de forță capabilă de a impune terenul nostru discursiv, fără a fi tras într-o formă altcuiva trădătoare atare. Refuzul cererii de înscriere, chiar cu prețul de rezultat nepopular astăzi, pentru a evita producerea de catastrofe alte mâine.

InfoAut

10.1.2015

http: http://www.infoaut.org/index.php/en ...

ana morosana

Mesaje : 76
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum