SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

9/11: The Mother of All Big Lies (9/11: Mama tuturor minciunilor mari)

In jos

9/11: The Mother of All Big Lies (9/11: Mama tuturor minciunilor mari) Empty 9/11: The Mother of All Big Lies (9/11: Mama tuturor minciunilor mari)

Mesaj  Admin la data de Sam Sept 13, 2014 9:16 pm

http://www.globalresearch.ca/911-the-mother-of-all-big-lies/5400986
Sunt o tradiție americană. Ele datează de la începuturile republicii. Cele notabile au început la mijlocul secolului al 19-lea.

Ei au facilitat anexarea Texas. Jumătate din Mexic a urmat. America de a devenit putere colonială din Cuba.

Controlul Filipine, Guam, Samoa, Hawaii, Haiti, Republica Dominicană, Canal Zone, Puerto Rico și alte teritorii au urmat.

În 1917, Woodrow Wilson a manipulat opinia publică. El a făcut-o cu minciuni mari.

Ei au transformat majoritatea americanilor în furios urăsc germane. Minciuni mari funcționează în acest fel. Wilson a primit războiul a vrut.

FDR manipulat Japonia să atace Pearl Harbor. Procedând astfel, el lasa război salariu.

El a trebuit să convingă Congresul și un public pacifist pentru a merge de-a lungul.

Ce modalitate mai bună decât de fabricație teroare.

Washington și Seul au conspirat împotriva Phenianului. Numeroase 1949/1950 incursiuni transfrontaliere a provocat răspuns din iunie. Truman a primit războiul a vrut.

Războiul împotriva Vietnamului de Nord au urmat fals august 1964 incidentul din Golful Tonkin. Congresul a adoptat Golful Tonkin Rezoluție. Făcând război așa autorizat, fără obligația de ao declara.

1983 invazia Grenada Reagan a avut nimic de-a face cu salvarea SUA studenti medicale. Acesta a fost despre înlocuirea stânga guvernare New Jewel Movement cu aliații pinioane pro-occidentale.

În decembrie 1989, incidentele produse precipitat invazia Panama America. Fostul aliat al SUA Manuel Noriega a fost demis. În cauză a fost uitat cine e șeful.

În august 1990, la Washington au colaborat cu Al-Sabah monarhie Kuweit lui. Saddam Hussein a fost prins pentru a invada.

În ianuarie 1991, a urmat războiul din Golf. Peste două decenii de sancțiuni, război, ocupație, și de distrugere a "leagănul civilizației" a urmat.

Ea poartă repetitiv. 9/11 este mama tuturor minciunilor mari. Treisprezece ani de războaie imperiale au urmat.

Ei continua. O țară după alta se adresează. Pustiitor, distrugerea, colonizator, exploatarea și controlul acestora reflectă politica oficială a Statelor Unite.

Războaie Patriei țintă musulmani, oameni de culoare, imigranti latino-americani și de lucru.

Autor premiat David Ray Griffin cercetate exhaustiv 9/11. El a făcut acest lucru în 10 de cărți, numeroase articole și conferințe. El a oferit dovezi vital prea importantă pentru a ignora.

În aprilie 2006, el a discutat "9/11: Mitul și realitatea", spunând:

"S-ar părea, din mai multe motive, că povestea oficială a 9/11, care a servit ca un mit religios în anii care au urmat (și încă mai face), este un mit, în sensul peiorativ de o poveste care nu corespunde realitate. "

În septembrie 2008, Griffin cap de afis ", 11 septembrie 2001: 21 de motive pentru a pune la îndoială versiunea oficială despre 9/11."

FBI-ul a recunoscut că "ha (d) nici o dovadă greu de legătură" 9/11 la bin Laden.

Așa-numitele presupuse teroriști musulmani devotați au baut foarte mult, frecventat cluburi de striptease și a plătit pentru sex.

Tehnologie în 2001 a făcut apeluri telefon mobil realizate de mai sus de 30.000 de metri imposibil.

FBI-ul a mințit pretinzând lăsat în urmă bagaje conținea "dovezi clare" Mohamed Atta despre responsabilitate Al Qaeda pentru atacurile.

Pașapoartele ar fi gasit la locul accidentului United 93 au fost false.

Teroriști presupuse nu au fost la bordul cele patru zboruri fatale.

Nu au fost urmate în picioare proceduri de interceptare de operare.

Apoi, secretarul Transport Norman Mineta declarat Dick Cheney "se pare că a confirmat un ordin de stand-down", înainte de un pretins plan izbitoare Pentagon.

9/11 lapte de var, Comisia elimină comentariu Mineta de la raportul său oficial.

Agenți Secret Service lăsa Bush rămâne la o școală Sarasota, FL de 30 de minute după ce a aflat despre cea de a doua greva turn gemene.

Procedura standard prevede asigurarea siguranței său imediat în caz de pericol potențial.

Combustibil Jet nu se încălzește suficient de mare pentru a topi sau provoca coloane de oțel rigide să se năruie.

Acest lucru este "imposibil științific." Demolari controlate distrus ambele turnuri. Clădirea 7 a căzut în același mod. Griffin a explicat alte Minciuni mari.

El a concluzionat spunând un număr tot mai mare de "fizicieni, chimiști, arhitecți, ingineri, piloți, foști ofițeri militari și foști ofițeri de informații respinge oficial 9/11 mit."

În iunie 2010, el a titra "Ai 9/11 Justify războiul din Afganistan?"

Solicitarea este verboten. Este "off-limits", a spus Griffin. Este "nu pentru a fi ridicate în societate politicos, și cu siguranță nu în mass-media mainstream."

Este interzis "să ne întrebăm dacă invazia inițial a fost justificată de atacurile 9/11."

Nu există dovezi le legate de Afganistan. Atacarea o țară care prezintă America de nici o amenințare este agresiune fără de lege.

Război fără milă continuă. Ea face acest lucru fără autorizarea Consiliului de Securitate, Griffin a explicat. Creanțe altfel sunt false.

Nici o justificare morală pentru război există. Argumentele contrare au fost Minciuni mari. America de hotărât să invadeze Afganistanul două luni înainte de 9/11, a spus Griffin.

Motive pentru a face acest lucru diferă de minciuni oficiale mari. Invadatoare a avut nimic de-a face cu "Captur (ING) sau ucide (ing) Osama bin Laden", a explicat Griffin.

Sau ce a învins Al Qaeda. Sau alte amenințări inexistente.

Era vorba despre avansarea imperium Americii. Acesta a fost de a coloniza și de a controla un teritoriu strategic.

Afganistanul este un premiu geopolitic. În cauză este controlul vast ulei Eurasia, gaze și alte resurse.

Se controlează cea mai mare aprovizionare de opiu din lume. Acesta inundații piețele globale cu heroina.

Acesta oferă profituri enorme pentru Wall Street. Acesta oferă acces CIA la miliarde de dolari în bani de droguri vor obține.

Amuzant și Afganistan dă America de un operator de transport strategic situat aeronave de pe uscat. Este o parte din planul Washingtonului de a încercui Rusia și China cu baze.

9/11 a fost un pretext convenabil. A fost mama tuturor minciunilor mari. Wars fără sfârșit a urmat.

Griffin numește războiul din Afganistan Americii "o urâciune." "Motivul oficial (dat) este o minciună. Suntem acolo pentru alte motive ", a subliniat el

Nu există nici o justificare legală sau morală. "Faptul că povestea oficială este o minciună face crime de război (din America), chiar mai rău." Ei continua de zi cu zi din vedere și minte.

În cartea sa "Libertate Next Time: Rezistând Imperiul," John Pilger numit Afganistan "marea iluzie a cauzei american."

În același timp, "(t) dur toate crizele umanitare în memorie vie, nicio țară nu a fost abuzat și a suferit mai mult, și nici unul nu a fost ajutat mai puțin, decât Afganistan", a spus el.

Prezența Americii exacerbează condițiile oribile. Moarte, distrugere și violență de zi cu zi persista. Ei bântuie viața de zi cu zi. Mizerie umană este extrem.

Pace, stabilitate și libertate rămâne speranțe îndepărtate. Poate "data viitoare", spune Pilger. Cu siguranță nici un moment în curând.

Nu atâta timp cât ocupație permanentă SUA continuă. America are planuri de a pleca.

Joi, 11 septembrie acest scriitor Radio Progressive News Hour caracteristici noi consens 9/11 informații.

Elizabeth Woodworth se va discuta. Ea va explica adevăruri nou descoperite. Este prezentat "cele mai bune dovezi" dovada. Se risipește Minciuni oficiale mari. Consensul 9/11 se bazează pe:

"(1) Avizele autorităților respectate, bazate pe experiența profesională, studii descriptive, și rapoarte ale comisiilor de specialitate.

(2) Date fizice sub formă de fotografii, casete video, mărturie tribunal, rapoarte ale martorilor, și comunicate de FOIA.

(3) Direct, mai degrabă decât probe indirecte. "

Este bazat pe "integrarea expertiza profesională individuală cu cel mai bun documentar disponibil și dovezi științifice."

Acest lucru este similar cu modul in care medicii diagnostica boli. Este modul în care se fac previziuni bazate pe cele mai bune hotărâri.

Revizuiri bazate pe dovezi noi sunt încurajate. Acest lucru relevă adevăruri importante.

Nu avion cutii negre au fost găsite pe site-ul World Trade Center. Noi dovezi respinge cererea oficială. Woodworth va explica.

Peste o perioadă de trei ani, 24 de Consensus 9/11 membri ai grupului produs 44 de peer-review mari adevăruri. Ei respingă minciunile oficiale mari.

Noi informații pastreaza suprafete. Consensul 9/11 este dedicat pentru a explica ceea ce toată lumea trebuie să știe.

De exemplu, 10 așa-numitele teroriști musulmani ar fi izbucnit în carlingile de patru avioane. Se presupune că le rechiziționat.

Cu toate acestea, nici unul dintre piloții sau co-pilot "țipă" codul 7500 hijack. De asemenea, nu exista dovezi pentru a verifica numeroase alte Minciuni oficiale mari.

9/11 este mama tuturor le pe toate. Adevărul este dușmanul lui de moarte. Dezvăluirea este extrem de important. Răspândirea se permite multe altele știu.

Un număr tot mai mare de americani și de alte persoane din întreaga lume să respingă oficial 9/11 mitul.

Ei fac acest lucru pentru un motiv bun. Este o minciună sfruntată. Este de departe cel mai nociv în memoria vie.

Milioane de cadavre atestă barbarie Americii. Mama tuturor minciunilor mari persistă. Războaie Imperial furie fără sfârșit.

Libertatea în America este pe moarte. Obama se adreseaza pentru eliminarea cu totul. El prezidează un aparat de stat polițienesc nemilos.

Nimeni nu este liber și în condiții de siguranță. Big Brother veghează toată lumea. Supravegherea în masă este politica oficială a Statelor Unite.

Deci, se adreseaza oricui rezista autoritate SUA. Interese monied materie singur. Avansarea imperium America le servește.

Avertizorilor de integritate expun crimele de stat sunt vizate. Dissent este tot mai incriminat.

Drepturile constituționale sunt pe cale de dispariție în vedere. Patriot Act singur eliminat libertățile fundamentale. Nancy Chang întrebat odată "(w) pălărie, astfel patriotic despre călcând pe Bill of Rights?"

Visul american este mai mult un mit decât realitate. George Carlin a spus odată "(y) ou trebuie să fie adormit să creadă."

Obama nu va începe urmărirea penală torționari CIA. El facilitează Wall Street furt. Escroci Corporate rula Americii.

War-speculă este distracție națională. Thirdworldizing America este politica oficială. Deci, se duce un război pe umanitate.

Protecție habeas nu mai există. Sau un proces echitabil și corectitudine judiciar. Oricine poate fi incriminat pentru orice motiv sau deloc.

Statele de poliție funcționează în acest fel. Obama este judecător, juriu și călău. El a uzurpat puterea dictat.

El poate pretinde autoritate de urgență să declare legea marțială, suspenda Constitutia din motive de securitate națională, trupe federale și / sau Garda Națională pe străzile orașului, și suprima orice el numește tulburare.

Incluse sunt proteste pașnice. În cauză este desființarea fundamentale Primul Amendament drepturi. Fără ele toate celelalte sunt la risc.

Acestea includ libera exprimare, o presă liberă, adunări publice, libertatea religioasă, și dreptul de a adresa petiții guvernului pentru remediere. Nu mai.

America este inapt de a trăi. E pe o cale rapidă de tiranie. Este periculos de aproape de plina floare.

Poate doar un alt 9/11-tip Flag Fals departe. Plinirea timpul va spune.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum