SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Illuminati Mind Control & The Report From Iron Mountain

In jos

Illuminati Mind Control & The Report From Iron Mountain Empty Illuminati Mind Control & The Report From Iron Mountain

Mesaj  Admin la data de Mar Sept 23, 2014 1:52 am

http://hendersonlefthook.wordpress.com/2014/09/22/illuminati-mind-control-the-report-from-iron-mountain/
Cartelul bancar a condus-Rothschild internațional aflat mult timp în urmă că a fost mult mai ușor să spele creierul oamenilor decât să se confrunte cu cu ei în luptă deschisă. În ultimele decenii aceste tehnici, condus de televiziune "programare" au devenit destul de sofisticat.

(Extras din Big Oil & Bancherii lor ... Capitolul 13: USS Golful Persic)

SUA testat numeroase sisteme de armament top-secret de înaltă tehnologie în teatrul de război din Golf, în timp ce utilizarea unor vechi favorite de joasă frecvență. Când forțele terestre irakiene predat, mulți dintre ei erau într-o stare de delir și letargie, care ar fi putut fi indus de unde radio extrem de joasă frecvență, care ne-a folosit ca o armă, încă de la conflictul din Vietnam.

Universitatea Yale și CIA psihiatru Dr. Jose Delgado studiat de control al minții pentru Societate in anii 1950, ca parte a programului MK-ULTRA. Delgado determinat, "controlul fizic al multor funcții ale creierului este un fapt demonstrat ... este chiar posibil să se creeze și să urmeze intențiile ... Prin stimularea electronic de structuri cerebrale specifice, mișcări poate fi indusă prin comanda radio, ... de control de la distanță."

Potrivit unui document militar scris de colonelul Paul Valley și maiorul Michael Aquino intitulat De la PSYOP la Mindwar: Psihologia Victoriei , Armata SUA a folosit un sistem operațional de arme ", a harta mințile persoanelor neutre și inamice și apoi pentru a le modifica în conformitate cu interesele naționale americane ".

Tehnica a fost folosită pentru a asigura predarea 29276 armate Viet Cong și de Nord Armata vietnameză soldați în 1967 și 1968 US Navy a fost, de asemenea, puternic implicat în cercetare "psihotronice". [1] Multi soldati americani care au servit in apropierea DMZ care împărțit de Nord și Vietnamul de Sud a pretins pentru a vedea OZN-uri în mod regulat. Pentagon Papers a aratat ca o barieră electronic a fost plasat de-a lungul DMZ de secretos JASON Society.

Maiorul Michael Aquino a fost o armata PsyOps specialist în Vietnam, unde unitatea sa specializat în consumul de droguri de stimulare, de spălare a creierului, injecție virus, implanturi cerebrale, hipnoza, și utilizarea de câmpuri electromagnetice și extrem de unde radio de joasă frecvență. După Vietnam, Aquino sa mutat la San Francisco și a fondat Templul lui Set.

Set este numele antic egiptean pentru Lucifer. Aquino a fost acum un înalt oficial american de informații militare. [2] Fusese dat un certificat de securitate Top Secret pe 9 iunie, 1981 Mai puțin de o lună mai târziu, o notă de informații al armatei a relevat faptul că Templul lui Aquino de set a fost un off-trage de Biserica lui Anton La Vey de Satana, de asemenea, cu sediul în San Francisco. Alți doi membri Set au fost Willie Browning și Dennis Mann. Ambele au fost ofițeri de armată Intelligence.

Templul lui Set a fost obsedat de problemele militare și fascismul politic. Acesta a fost în special preocupat cu Ordinul nazist de trapez. De locuri de muncă "oficial" Aquino a fost profesor de istorie la Golden Gate College. Templul a recrutat aceleași Hells Angels, care Billy Mellon Hitchcock a folosit pentru a împărți cu zgârcenie acidul său rău CIA. Membrii săi frecventat prostituate în care s-au angajat în tot felul de activități sado-masochiste. [3]

Director al Armatei Counter-Intelligence Donald Press a relevat faptul că Dennis Mann a fost însărcinată Batalionul PSYOPS 306 și că Aquino a fost însărcinată unui program secret de top, cunoscut sub numele Presidio.

Presidio este, de asemenea, numele unui complex infricosator la National Recreation Area Golden Gate, care Mihail Gorbaciov relatărilor frecventat ca Uniunea Sovietică se destrăma. A fost Aquino parte a unei operațiuni de "harta minții" a trecut lider al Uniunii Sovietice și induce el în propunerea atât glasnost și perestroika , cele două politici de piață liberă care în cele din urmă au dus la deces al Uniunii Sovietice? Amintiți-vă de marca curios care a apărut brusc pe frunte lui Gorbaciov? A fost el implantat cu un fel de microcip dispozitiv de control al mintii pentru a face să creadă ", în conformitate cu SUA intereselor naționale"?

O astfel de tehnologie orwellian este comercializat în mod regulat în întreaga lume. International Healthline Corporation și alții vinde implanturi cu microcipuri în SUA, Rusia și Europa. Humane Society a adoptat o politică de micro-ciobire toate animalele de companie fără stăpân. Statul Hawaii impune ca toate animalele de companie să fie de micro-cioplit.

Șase mii de oameni din Suedia au acceptat un microcip in mana lor, pe care le folosesc pentru toate achizițiile. Procesele sunt, de asemenea, în curs de desfășurare în Japonia. În iulie 2002, National Public Radio a raportat un proces asemănător început în Seattle. Mai târziu, în 2002, după o erupție a răpirilor suspecte de fete tinere, BBC a raportat că o companie britanica intentioneaza sa implanteze copiii cu microcipuri, astfel încât părinții lor pot monitoriza unde lor.

Dr. Carl Sanders, un inginer electronist extrem de apreciat, a relevat faptul că un proiect microcip a lansat pentru a ajuta persoanele cu cordoane spinarii retezate a fost preluat de către Bill Colby Operațiunea Phoenix într-o serie de întâlniri organizate de Henry Kissinger. Sanders spune la fața locului optim pentru un implant microcip este chiar mai jos de linia parului pe frunte o persoană, deoarece dispozitivul poate fi reîncărcat de schimbări în temperatura corpului, care sunt cele mai pronunțate acolo. Interesant, aceasta este locația a glandei pineale sau al treilea ochi.

Actul de control 1986 Emigrarea acordă președintelui puterea de a mandata orice fel de identitate care le consideră necesare. [4] Cercetatorii de la California de Sud s-au dezvoltat un cip care imită hipocampus, parte a creierului care se ocupa cu memorie. Oficialii de la Pentagon sunt interesați de utilizarea acestuia în experimente pentru a crea un "super-soldat". [5]

Un alt microcip numit BrainGate este implantat în oameni paralizat. Acesta le permite de a controla mediul lor prin simpla gândire. [6]

Raportul de la Iron Mountain

In 1961 oficialii Kennedy Administrației McGeorge Bundy, Robert McNamara și Dean Rusk, tuturor membrilor CFR și Bilderberg, a condus un grup de studiu care a analizat în "problema de pace". Grupul sa întâlnit la Iron Mountain, un adăpost subteran imens nuclear corporativ aproape de Hudson, New York, unde CFR think-tank Institutul Hudson se află. Buncărul conține birouri redundante, în caz de atac nuclear pentru Exxon Mobil, Royal Dutch / Shell și JP Morgan Chase. [7] O copie a discuțiilor de grup, cunoscut sub numele de Raportul de la Iron Mountain , a fost scurgeri de către un participant și publicat în 1967 de către Dial Press.

Autorii raportului au văzut războiul ca necesar și de dorit declarând "război în sine este sistemul social de bază, în care alte moduri secundare de conflict organizare socială sau conspira. (War este) principal forța organizarea ... stabilizatorul economic esențial al societăților moderne. "Grupul îngrijorat de faptul că prin" conducere ambiguu "" clasa administrativ de guvernământ ", s-ar putea pierde capacitatea sa de a" raționaliza un război dorit ", ceea ce duce la" real desființarea instituțiilor militare ".

Raportul continuă să spună, "... sistemul de război nu poate fi responsabil permis să dispară până ... știm exact ce avem de gând să pună în locul ei ... Posibilitatea de război oferă sentimentul de necesitate externă, fără de care nici un guvern nu poate rămâne mult timp în putere ... Autoritatea de bază a unui stat modern, peste poporul său constă în puterile sale de război. Războiul a servit ca ultimul mare protecție împotriva eliminarea de clase necesare. "

Istoricul Howard Zinn a descris această enigmă atunci când a scris, "capitalism nevoie de rivalitate internațional american - și război periodic - pentru a crea o comunitate artificial de interese între bogați și săraci, inlocuind comunitatea reală de interes în rândul celor săraci, care sa arătat în mișcări sporadice".

Gasca Iron Mountain nu a fost primul care a descoperit virtuțile de război. În 1909 administratorii Fundației Andrew Carnegie pentru Pace Internațională întâlnit pentru a discuta despre viața pre-Primul Război Mondial american. Mulți dintre participanți au fost membri ai Skull & Bones. Ei au concluzionat, "Nu există mijloace cunoscute mai eficiente decât războiul, presupunând că obiectivul este modificarea viața unui întreg popor ... Cum putem implica Statele Unite într-un război?"

Raportul de la Iron Mountain continuă să propună un rol adecvat pentru cei din clasele de jos, creditarea instituțiilor militare cu furnizarea de "elemente antisociale, cu un rol acceptabil în structura socială. Mai tineri și mai periculos dintre aceste grupuri sociale ostile au fost ținute sub control de către sistemul de recrutare și ... Un posibil surogat pentru controlul de inamici potențiali ai societății este reintroducerea, într-o formă compatibilă cu tehnologia modernă și procesul politic, de sclavie ... Dezvoltarea o formă sofisticată de sclavie poate fi o condiție absolută pentru control social într-o lume în pace. "

Gorilele Iron Mountain, deși încântat de ideea de sclavie, enumerate ca alte substituții socio-economice pentru război: un program cuprinzător de asistență socială, un program de gigant spațiu deschis, care vizează obiective de neatins, un regim permanent de inspecție arme, o poliție la nivel mondial omniprezente și forță de menținere a păcii, poluării globale masive a mediului, care ar necesita o piscină mare de muncă pentru a curăța, sport de sânge social orientate și un program de eugenie cuprinzător. [8]

Genocidul irakian îndeplinit visele Clubului de la Roma maniaci de creștere zero a populației, oferind în același timp, de asemenea, un teren de testare pentru două dintre înlocuitorii de război propuse de către fasciștii Iron Mountain: un regim de inspecție arme și pacificatorii ONU. Ambele concepte castigat de tractiune în comunitatea internațională datorită războiului din Golf.

În timp ce bancherii internaționali a vrut să-i pedepsească și depopuleze poporul irakian pentru înclinațiile lor cu incapatanare socialiste, care au ținut istoric patru călăreți tentaculele petrol bancherului din patch-uri petrol irakian; au vrut să păstreze Saddam Hussein de la putere, astfel încât despotismul lui din trecut - sa Panama - ar putea fi folosit ca un pretext pentru SUA ocupație militară de patch-uri de petrol din Golf Persic.

La fel ca Osama bin Laden s-ar dovedi mai târziu util pentru desene patru călăreți din regiunea Mării Caspice, Saddam a fost personajul negativ perfectă în asigurarea continuat hegemonie oligarhie pe rezervele de petrol din Golful Persic.

[1] Iată un Pale Horse . William Cooper. Tehnologia Light Press. Sedona, AZ. 1991 p.369

[2] Rebeliunea robotului: O poveste de renașterea spirituală . David Icke. Gateway Cărți. Bath, Marea Britanie. 1994 p.221

[3] Cooper. p.361

[4] Icke. p.223

[5] Inquirer. Marea Britanie. 25-05 octombrie

[6] Physorg News . 11-1-95 http://www.physorg.com/news7746.html

[7] Regula de Secretul: Istoria ascunsă care conectează Comisiei Trilaterale, francmasonii și Marile Piramide . Jim Marrs. HarperCollins Publishers. New York. 2000 p.114

[8] Ibidem. 116
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum