SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Udrea mai crede că va scăpa cu bine

In jos

Udrea mai crede că va scăpa cu bine Empty Udrea mai crede că va scăpa cu bine

Mesaj  Admin la data de Mier Feb 11, 2015 11:00 pm

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/elena-udrea-mai-crede-ca-va-scapa-cu-bine-111414.html

Se înmulțesc denunțurile la adresa Elenei Udrea. Am numărat cinci pînă acum. Primul de care am auzit a fost cel al lui Dinu Pescariu, fostul tenisman pe care l-a probozit azi pe FB Ruxandra Dragomir, membră de frunte a PMP și prietenă cu Elena Udrea, numindu-l trădător și turnător și somîndu-l să-i fie rușine.

Cînd faci mărturisiri în fața legii despre delicte de drept comun comise de tine și de alții, asta nu e turnătorie, ci recunoașterea unor fapte penale. Dacă nu știe, Ruxandrei Dragomir ar trebui să i se spună că acest mesaj pentru Dinu Pescariu poate fi interpretat ca o încercare de intimidare a unui martor, într-o anchetă în desfășurare, ceea ce i-ar putea aduce reținerea în regim de urgență

Noile denunțuri venite din partea administratorului moșiei de la Nana a Elenei Udrea și a unei prietene cu funcție publică a aceleiași, Topoliceanu, cu care era parteneră de cumpărături la Paris, i-au mai adus un dosar zîmbitoarei blonde. Apropo, zîmbetul pe care-l afișează Elena Udrea și de cînd a fost reținută pentru 24 de ore, plus degetul dus la nas, în timp ce avea cătușe la mîini ar putea fi argumente suplimentare pentru procurorii care cer arestarea preventivă a Elenei Udrea. Zîmbetul: o dovadă de sfidare. Semnalul cu degetul la nas, o probă că Elena Udrea încearcă să comunice cu persoane necunoscute, chiar și reținută fiind. Cum Elena Udrea e și ea avocat și e apărată de două vedete ale Baroului, atitudinea ei se trage de la convingerea că oricum va fi arestată preventiv, așa că bravează și totodată își semnalizează speranța, care se bazează ea pe ceva, că în cele din urmă va scăpa cu bine.

După ce am aflat informațiile obținute pe surse de Mediafax despre conținutul denunțurilor m-am simțit de două ori revoltat. O dată pentru că Elena Udrea percepea zeciuială cînd era ministru la Dezvoltare. Încă o dată, fiindcă asta se întîmpla pe vremea cînd, din ordinul protectorului Elenei Băsescu, guvernul Boc a tăiat salariile bugetarilor și președintele Traian Băsescu și-a donat cîteva salarii în semn de așa-zisă solidaritate cu bugetarii pe care i-a lovit.Estimp Udrea primea mită obligatorie. Oare cadourile pe care le-a făcut „cinstita femeie” sinistraților pe care i-a vizitat la necaz erau cumpărate tot din banii cu care era mituită?

Cum se simte aflînd asemenea chestii revoltătoare prietena ei fidelă, Ruxandra Dragomir? Și cum de se mai declară Traian Băsescu susținător al Elenei Udrea după aceste denunțuri? Pînă la judecători, omul care, în timp ce era președintele României, se antepronunța despre unul și altul că ar fi pușcăriabili, ar fi trebuit să se declare opărit de conținutul acestor denunțuri, nu să facă pe amicul loial al elevei sale într-ale politicii.Dar dacă marele interes al lui Traian Băsescu e ca Elena Udrea să nu deschidă gura despre traseul mitei și al spălării de bani, atunci e de înțeles de ce fostul președinte se declară în continuare susținătorul ei. Iar asta n-are nici o legătură cu loialitatea, ci cu o declarată complicitate.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum