SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ?

In jos

PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ? Empty PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ?

Mesaj  YOKO 2013 la data de Sam Mar 07, 2015 7:11 am

http://samoaramasa.blogspot.ro/2015/03/ponta-cati-copii-are-ma-ta.html
PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ? 10003083_954422091237753_7287495615572496678_n
“O țara in care nu se gasesc soluții ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare e o țara barbara”- W.(c)PONTA
Acestea fiind zise , PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ?

YOKO 2013

Mesaje : 56
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ? Empty Codoașa de Clan și Prostituata de presă. Pe scurt, MĂ-SA lui Ponta, la CLĂTIT, la Antena3

Mesaj  YOKO 2013 la data de Sam Mar 07, 2015 10:17 pm

http://www.comisarul.ro/politic/codoasa-de-clan-si-prostituata-de-presa-pe-scurt-m_387855.html

Așa cum era de așteptat, și așteptările nu s-au tergiversat, mă-sa lui Ponta, Cornelia Naum, s-a prezentat la spălat, la Antena3. Lămâi, distonocalm și reprimarea tendinței permanente de a flegma spre aparatul tv unde se produceau cele două personaje. Sarcina de spălătoreasă a codoașei din spatele Clanului Ponta și-a asumat-o prostituata de presă mămoasă numită Alessandra Stoicescu. Laude la adresa umanității alesei ființe care a dat naștere unor copii atât de cuminți. Aluzii și obișnuitele perversități specific anteniste la adresa nenorociților de procurori care au chinuit-o pe biata nevinovată. Care, deși n-o întreba nimeni, spunea că a încercat să ia legătura cu interlopul de la Iași cu care se combinase ginerele, să-i pună actele la punct. A spus și despre firma ginerelui în care Exfin 2000, firma la care are acțiuni, s-a integrat, de milă, cu 5 la sută acțiuni. Acea firmă s-a dovedit că primea, din când în când, mici sinecuri de la OMV Petrom. Și despre aceste amănunte știa doamna codoașă. Vioaie. Că doar era la Antena3. Însă nici ea, că despre fiu-său nici n-are rost să mai pomenim, n-a spus nici un cuvânt de empatie cu amărâții ăia de locuitori din Comarnic, victimele șmenurilor lui ginerică.

Ce a mai spus

Ea a spus că dacă ar avea puterea să îl convingă pe Ponta să renunţe la funcţia de premier, ar face-o, dar îl admiră că rezistă în funcţia de la Palatul Victoria. În schimb, despre ginerele său, arestat preventiv, a subliniat că este de o "naivitate unică".

"Dacă aş avea putere să îl conving mâine (n.r. - pe Victor Ponta), mâine l-aş convinge să renunţe la această funcţie, aşa cum l-am susţinut. Îl admir că rezistă. Aş jura pe Biblie că Victor nu a ştiut nimic. Nu vă faceţi griji pentru mine, eu rezist. Victor, după ce l-am asigurat că nu ne simţim în pericol, nu am făcut nicio faptă reprobabilă, cred că şi el s-a liniştit. Ginerele meu a stat în ultimul an ca o legumă două luni la pat, cu oxigen la nas. Faptul că e de o naivitate unică, are încredere totală într-un prieten şi să pună sub semnul îndoielii sfaturile pe care i le dădeam noi".

Cum au decurs discuţiile cu procurorii

"Eu m-am dus destul de deschisă. Când am văzut toată echipa, nu am avut niciun fel de emoţii la întâlnirea cu procurorii, am avut o oarecare teamă de întâlnirea cu presa. Stăteau cuminţei ca la careu, am avut impresia că sare pe mine un stol de păsări, am evitat orice discuţie directă. Cele 40 de minute de aşteptare, am simţit jena de a fi privit de aparatele lipite de geam, am fost un pic sfidătoare, am întors capul, aveam senzaţia că îi privesc în ochi. Avocatul care m-a însoţit nu îşi luase o delegaţie, nu am ştiut că martorii nu au voie să fie însoţiţi de avocaţi, a putut să asiste ca din partea ginerelui meu, care avea dreptul să ştie ce spune un martor despre el. Nu m-ar fi deranjat dacă mă duceau într-un hol şi nu stăteam ca în vitrină".

Ea a adăugat că este un "moment dificil în viaţa noastră", dar că va încerca să treacă peste el cu calm şi va încerca să îşi demonstreze dreptatea.

"Toţi cei care ne cunosc, pe mine, pe copiii mei, ştiu că nu avem nicio vină, dar cei care mă privesc cu suspiciune... nu încerc să dau explicaţii pentru că oricum nu mă vor înţelege. Nu am nicio legătură, în afară că este ginerele meu. De la bun început nu am avut, noi ca firmă, nicio legătură cu firma Grossman, nu am văzut o dată un act al firmei Grossman, deşi este o firmă veche, unde ginerele meu a lucrat şi apoi a luat o parte din acţiuni. Noi suntem firmă de contabilitate, dar nu ne pricepem la construcţii", a adăugat Cornelia Naum.

Potrivit acesteia, în momentul arestării ginerelui său a existat o percheziţie şi la firma sa, deşi "firma nu are nicio legătură, nici firma, nici noi ca persoană". Codoașa a ţinut să precizeze că i s-a interzis să aibă acces la actele firmei Grossman, această interdicţie venind din partea asociatului ginerelui său.

"Nu am văzut un document emis de firma Grossman. A avut loc şi la biroul nostru o percheziţie, într-un birou de 50 mp, accesul a fost liber la toate dulapurile, ni s-au verificat toate actele, nu s-a găsit niciun act care să aibă legătură cu firma Grossman, ni s-au luat toate calculatoarele", a afirmat Cornelia Naum.

În ceea ce priveşte relaţia cu Victor Ponta, șefa Clanului a declarat că acesta a dorit să o însoţească la DNA, dar ea a refuzat.

"Am refuzat categoric imaginea săraca e bătrână şi bolnavă. Nu sunt naivă că nu m-am prins ce cu ce are legătură. Nu am vrut să dau imaginea unei persoane speriate, neputincioasă, care pozează în victima femeie. Şi ce dacă am 72 de ani? Mă pot descurca pe picioarele mele. Vi s-ar fi părut aberant, ca o presiune asupra justiţiei. Asta ne mai trebuia pe lângă celelalte acuzaţii. Nu ne mai trebuia încă una, dă-o în Doamne, iartă-mă", a spus ea.

În timpul audierilor la DNA, procurorii au întrebat-o despre relaţia cu Iulian Herţanu, ginerele său, care este arestat preventiv.

"Lovind în mamă, loveşti în fiu, lovind în soră, loveşti şi în frate", a spus Cornelia Naum.

YOKO 2013

Mesaje : 56
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ? Empty video A3

Mesaj  YOKO 2013 la data de Sam Mar 07, 2015 10:18 pm


YOKO 2013

Mesaje : 56
Data de înscriere : 16/02/2013

Sus In jos

PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ? Empty Ponta, din ce bani ai PLĂTIT articolul anti-DNA?/Hurezeanu, mânjit și el

Mesaj  michaiel_gabriel la data de Sam Mar 07, 2015 10:25 pm

http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/ponta-din-ce-bani-ai-platit-articolul-ant_387500.html
Articolul anti-DNA lansat pe piața media din România de ,,cumintea'' Digi24 a stârnit și continuă să stârnească discuții și, mai ales, mari suspiciuni. Plecând de la controversatul mesaj la conținutului și terminând cu obscurele conexiuni ale autorului.

Conform surselor noastre, confirmate și de săpăturile altor jurnaliști cu conexiuni externe mai ample decât noi, articolul apărut în The New York Times sub semnătura lui Patrick Basham a fost plătit. Iar în spatele plății stau oameni din anturajul lui Victor Ponta, aflați în vizorul DNA. Din acest pachet nu lipsește nici Emil Hurezeanu. Care a avut rolul, plătit, de lansator.

Articolul, spun aceleași surse, face parte dintr-un plan mai amplu de decredibilizare a principalului pilon anticorupție, DNA. Rolul acestui plan este de a împiedica ADÂNCIREA ȘI EXTINDEREA DISCUȚIILOR LEGATE DE CONFISCAREA EXTINSĂ A AVERILOR. Pentru că în societate, conform studiilor sociologice, există un profund vuiet care cere măsuri extreme legate de recuperarea sumelor furate de cei arestați și condamnați în urma anchetelor DNA.

La nivelul BNR există foarte multe date despre sumele fabuloase de bani vehiculate prin conturile multor politicieni, rude ale acestora sau interpuși, înainte ca Legea ANI să oblige la declararea acestora. Sau înainte ca legea să interzică politicienilor să facă afaceri. Politicieni ca Radu Berceanu, Adriean Videanu, Attila Verestoy, spre exemplu, au devenit mari oameni de afaceri din postura de privilegiată de miniștri sau parlamentari cu funcții importante în Parlamentul României.

Dar să revenim la Ponta și articolul plătit. Autorul articolului a organizat, în 2013 o întâlnire la Washington între Victor Ponta şi oficiali americani având ca subiect economia României. Astfel de demersuri se fac doar pe bani. Iar firma lui Basham este o firmă de lobby. Puțini fac legătura între recenta vizită a lui Ponta în SUA, FOARTE OBSCURĂ, și extrem de puțin mediatizată și apariția acestui articol. Aproape simultan cu chemarea la DNA a mă-sii lui Ponta. Și cu mesajul lui despre eveniment, care pare copiat din articol: CIRC. Circ mediatic...

Iată ce scria Basham înaintea vizitei lui Ponta în SUA. De care s-a ocupat.

”Pe scurt, Ponta va veni la Washington, timp în care va explica avantajele pe care le-ar avea în România unele dintre cele mai importante companii energetice americane. Ponta are dreptate când spune că România ar transmite un mesaj catastrofal, cum că nu este un partener de încredere, că ţara sa nu este deschisă către investiţii, dacă respinge proiectul Roşia Montană”, se arată într-un material publicat cu o zi in urma de Democracy Institute, la Washington, sub titlul ”Tigru balcanic sau balta din Balcani? Amenintarea de astazi la adresa viitorului economic al Romaniei’’, scria Basham în 2013.

Citând copios din New York Times, BBC şi Financial Times, dar şi din Evenimentul Zilei, studiul Democracy Institute prezintă România drept un ”Tigru balcanic”, cu perspective de creştere aproape nebănuite, îl prezintă pe Victor Ponta ca pe un ”Blair al Balcanilor”.

Dacă decidenţii sau intelighenţia americană nu ştiu prea bine cine este Victor Ponta, le transmite studiul citat. Ponta este ”Blair din Balcani”, după cu se intitulează o secţiune a materialului. ”El proclamă aşa-zisul ’Model românesc de management al crizei si reconstrucţie post-criză.’” Iar apoi materialul citează site-ul Guvernului României, unde Ponta vorbeşte despre statul social, statul de drept şi justiţie socială, care poate ar contribui la creştere economică, nu numai în România, ci în întreaga UE.

”Care este abordarea economică a lui Ponta?”, se întreabă autorul materialului. ”Planul său pentru România îl declară încrezător că ”Romania is ready for business!” Pentru asta, el susţine un model de creştere economică bazat pe ’mai multe locuri de muncă, mai puţine taxe şi mai puţină birocraţie.’ Modelul lui ’combină într-un mod fericit disciplina fiscală cu stimularea inteligentă a creşterii, atrăgând investiţii şi creând locuri de muncă, pe fondul justiţiei sociale, egalităţii şi solidarităţii.”

Şi, mai continuă autorul, ”pe scurt, viziunea sa politică se bazează pe privatizări, bugete echilibrate, disciplina cheltuielilor bugetare şi liberalizarea preţurilor. El caută să vândă pachete minoritare la companiile de stat. Logica sa este că investitorii privaţi vor îmbunătăţi managementul acestor companii şi vor oferi capital pentru modernizare. Se estimează că nişte companii de transport şi energetice mai eficiente vor aduce un procent la PIB-ul României.”

Nu-i așa că vi se par cunoscute cele de mai sus? Problema este că nici în 2013 Ponta n-a spus din ce bani s-a plătit lobby-ul făcut cu prilejul vizitei. Și nici acum. Așa cum continuă să rămână o necunoscută valoarea decontărilor către Tony Blair pentru serviciile pe care acesta le prestează pentru Jigodia Națională.
michaiel_gabriel
michaiel_gabriel

Mesaje : 53
Data de înscriere : 07/06/2013

Sus In jos

PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ? Empty „Tigrul Balcanilor MINTE in fata intregii natiuni”

Mesaj  QUASIMODO la data de Dum Mar 08, 2015 12:21 am

http://www.aktual24.ro/ctp-ponta-minte/
&
http://gerula.wblog.ro/2015/03/08/tigrul-balcanilor-minte-in-fata-intregii-natiuni/

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat vineri seara, in studioul Digi24, articolul din New York Times despre lupta anticoruptie din Romania, ironizand imaginea care ii este atribuita premierului, de principal sustinator al DNA. „Victor Ponta  minte in fata intregii natiuni”, spune Cristian Tudor Popescu.

„Victor Ponta este numit de dl. acesta (Patrick Basham, autorul articolului din The New York Times – n.r.) tigrul Balcanilor. Nici mai mult, nici mai putin. A mai fost unul Arkan, in Iugoslavia, daca va amintiti, si acum avem un al doilea tigru al Balcanilor, dl. Victor Ponta, care este principalul suporter al campaniei anticoruptie din Romania in acest moment. Principalul suporter al DNA-ului este definit dl Ponta de catre dl Basham. Mai are rost sa mai comentez asa ceva?”, s-a intrebat CTP la Digi24.

„Nu mai departe de ieri sau astazi, dl, Ponta a facut ce stie el mai bine, adica a mintit in fata intregii natiuni, la televizor, cu tupeul care-i e caracteristic si cu o metoda interesant de analizat, metoda prin care isi verosimilizeaza si plauzibilizeaza minciunile. Metoda asta este cea a rasului in barba.

Dl Ponta isi baga barba-n gusa si-ncepe: ‘Hi, hi, hi, sigur, e o mica pacaleala, DNA-ul si strengarita aceea de Kovesi…’

Stim, stim cum stau lucrurile. Stabileste un regim de complicitate cu spectatorii, cu acest ras in gusa, dupa care spune: ‘Pai trebuie sa avem hotarari judecatoresti definitive ca sa le aplice ANAF-ul, asa, daca n-avem hotarari si daca la sechestru e pusa o masina care e trecuta cu 100.000 de euro si ea valoreaza 5.000 de euro, atunci, noi ce sa facem, hi, hi…’

Stiti? Rasul in barba este esential pentru a plauzibiliza aceasta minciuna sfruntata, negata imediat atat de dna. Kovesi, cat si – catastrofa! – de finutul sau ce este domnul Cazanciuc, care are si o relatie de rudenie si este ministrul Justitiei, care vine si spune astazi: nu, nu este adevarat, cum de fapt spusese dna Kovesi, exista hotariri, exista 310 milioane de euro executabili in urma proceselor executate si cu hotarare definitiva, problema este a ANAF-ului care nu recupereaza decat 10 la suta!

Iar dl Ponta, vedeti, ne arunca in fata exprimari dintr-astea pentru pitecantropi, adica s-a pus un Logan in locul unui Maybach. Care 5.000? Care 100.000? Vedeti, asa functioneaza mecanismul minciunii la dl. Ponta, la liderul campaniei anticoruptie din Romania, potrivit dlui. Basham.

Aici, esenta este New York Times. Sa poti sa lipesti acest nume de marca, prestigios pe piata media internationala. El este important, nu Basham, nu tot ce spune acolo. Dupa parerea mea, este ceea ce eu numesc in presa romaneasca un articol cu taxa inversa”, a concluzionat editorialistul de la gandul.info.

QUASIMODO

Mesaje : 71
Data de înscriere : 15/02/2013

Sus In jos

PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ? Empty ARUNCĂRI (din pozitia umeri-craci)

Mesaj  Admin la data de Dum Mar 08, 2015 10:45 am

Începem săptămâna cu un nou consilier pe probleme de securitate la Cotroceni: gen. Ion Oprișor. New balls! Acesta l-a înlocuit, după două luni, pe George Scutaru care a demisionat („din motive personale”) fără să scoată un cuvânt. Unii au presupus că Scutaru ar urma să vină la șefia SIE dar speculația nu se susține: demisia vine după numire, nu înaintea ei. Probabil că motivul real îl constituie nemulțumirea președintelui față de prestația scutierului său. Mai ciudat este că la ședința CSAT unde președintele a dat mâna cu toți cei prezenți, singurul evitat a fost taman Oprișor. Comentatorii au presupus că Iohannis și Oprișor se vor fi întâlnit înainte de CSAT și n-avea rost să-l salute din nou. Posibil. Dar să nu-i arunce nici măcar o privire? Vorba dlui Iohannis: fiecare cu stilul său. Sau cu stilistul său. În week-end președintele a fost la meciul de tenis România-Israel de la Sibiu – semn că preferă sportul alb spre deosebire de premier care practică aruncările la coș: „cred că o țară care nu găsește o soluție legislativă pentru ca o mamă cu doi copii mici să nu moară în închisoare e o țară barbară”. Și mai barbar e să vorbești de absența soluțiilor legislative când ești premier de trei ani și ai majoritatea parlamentară. Iar soluții legislative (inclusiv grațierea) există. Cert e că premierul n-o nimerește când se avântă pe tărâmul justiției - unde ministrul justiției l-a contrazis declarând că problema e la ANAF în slaba recuperare a averilor confiscate despre care Ponta zicea că-i „o mică păcăleală”. Păcălici este el. Zilele acestea s-au isprăvit și înscrierile pentru ora de religie în școli, subiect pe marginea căruia CT Popescu s-a exprimat cu furie la tv susținând că religia e legată de totalitarism. Nu religia duce la totalitarism ci fanatismul (laic sau religios). Comuniștii au băgat preoții în închisori, au dărâmat biserici și au scos religia din școli dar asta nu i-a împiedicat să ajungă la totalitarism. De altfel dictaturile actuale nu sunt câtuși de puțin religioase. Dimpotrivă, n-au nimic sfânt. Vremuri grele. Aflată în arest, Bica și-a ironizat denunțătorii în fața instanței: „Ghinion de neșansă, ați zis de mine și tot aici sunteți!” după care s-a declarat nevinovată și a estimat că va primi 22 de ani de închisoare. Rezultă că nevinovăția sa este extrem de gravă. Și noul premier al Moldovei, Chiril Gaburici, a terminat Facultatea de drept complet nevinovat: fără să-și fi luat bacalaureatul. Se vede că ăștia care (ca și plagiatorul Ponta) fac dreptul cu stângul ajung sus – unde nu sunt feriți de spaime: „leul, a zis socrul premierului în parlament, cât este el de regele junglei, se teme de hienă”. Dar mai ales de euro și de francul elvețian.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ? Empty Re: PONTA, CÂȚI COPII ARE MĂ-TA ?

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum