SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum l-am apărat ca proștii pe Traian Băsescu de procurorii pe care el îi iubește!

In jos

Cum l-am apărat ca proștii pe Traian Băsescu de procurorii pe care el îi iubește! Empty Cum l-am apărat ca proștii pe Traian Băsescu de procurorii pe care el îi iubește!

Mesaj  Admin la data de Dum Mar 22, 2015 10:45 pm

Cum l-am apărat ca proștii pe Traian Băsescu de procurorii pe care el îi iubește!
http://www.evz.ro/cum-l-am-aparat-ca-prostii-pe-traian-basescu-de-procurorii-pe-care-el-ii-iubeste.html
&
http://gerula.wblog.ro/2015/03/22/cum-l-am-aparat-ca-prostii-pe-traian-basescu-de-procurorii-pe-care-el-ii-iubeste/

La București, la Consiliul Național al PSD, Victor Ponta a găsit de cuviință să-l atace din nou pe Traian Băsescu, deși, între noi fie vorba, cel care i-a pus gînd rău nu e fostul președinte, ci actualul, Klaus Iohannis.

Binomul SRI- DNA, cel care l-a făcut președinte fără ca măcar Klaus Iohannis să-și dea seama, desfășoară din plin Operațiunea: Să-i facem cadou Imperatorului Guvernul Meu, condus de Pupila Mea, Alina Gorghiu!

Aflat la Timișoara, cale de mers de o zi cu trenul românesc, Traian Băsescu s-a enervat instantaneu și i-a răspuns lui Victor Ponta, uitînd și el că nu Victor Ponta e pericolul, ci Klaus Iohannis, cel pentru care se pîrjolește pămîntul politic astfel încît să nu se mai vadă pînă-n zare decît tufișul din Dealul Cotrocenilor.

Am mai scris că Traian Băsescu se enervează prea des în ultimul timp, după întoarcerea la statutul de politician pur și simplu, și, împins de această stare, comite greșeli după greșeli. În replica dată lui Victor Ponta, după ce trece în revistă, drept argument al realizărilor din mandatul său, multe realizări în plan social-politic, Traian Băsescu se mîndrește cu ceea ce el numește realizare:
„Am preluat o țară în care justiția a fost la cheremul politicienilor. Am lăsat o țară în care politicienii sunt la cheremul justiției. Politicienii să tremure de frica procurorilor, nu procurorii de frica politicienilor”.

Eu nu cred că asta e o realizare, cum caută Traian Băsescu să ne convingă și să se convingă.
Cum adică, e o realizare o țară în care politicienii sunt la cheremul Justiție?

O realizare e o țară în care nici Justiția nu e la cheremul politicienilor, dar nici politicienii la cheremul Justiției. Politicienii alcătuiesc și ei o instituției a statului de drept. Prin urmare, politicienii nu pot fi la cheremul Justiției. Politicienii sunt la cheremul Poporului Suveran. Așa cum și Justiția e la cheremul Poporului Suveran, fie și din faptul că magistrații sunt plătiți din taxele și impozitele cetățenilor. Într-o țară cu adevărat democratică, nici o instituție a statului de drept nu poate pretinde că are la cheremul ei alte instituții ale statului de drept.
O realizare ar fi fost o țară în care nici procurorii să nu tremure de frica politicienilor, dar nici politicienii să nu tremure de frica procurorilor.

După declanșarea urmăririi penale împotriva lui Traian Băsescu sub acuzația de șantaj cîțiva jurnaliști, printre care se numără și subsemnatul, ne-am trudit să dovedim că e vorba de un abuz al Parchetului General, condus de procurorul Tiberiu Nițu.

Se vede treaba c-am fost niște proști.În timp ce noi îl apăram, Traian Băsescu era bucuros că-i urmărit penal:
Era o strălucită dovadă a marii realizări a mandatului său:
O țară în care politicienii tremură de frica procurorilor!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum