SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

General George S. Patton was assassinated to silence his criticism of allied war leaders claims new book

In jos

General George S. Patton was assassinated to silence his criticism of allied war leaders claims new book Empty General George S. Patton was assassinated to silence his criticism of allied war leaders claims new book

Mesaj  Admin la data de Vin Sept 26, 2014 10:00 pm

http://theuglytruth.wordpress.com/2014/09/27/general-george-s-patton-was-assassinated-to-silence-his-criticism-of-allied-war-leaders-claims-new-book/

Generalul George S. Patton a fost asasinat la tăcere criticile sale de lideri de război aliate susține noua carte
George S. Patton, cea mai mare luptă generală a Americii de-al Doilea Război Mondial, a fost asasinat după conflictul cu complicitatea liderilor din SUA, potrivit unui nou carte.

Generalul George S. Patton a fost asasinat la tăcere criticile sale de lideri de război aliate susține noua carte
"Avem o situație teribilă cu acest mare patriot, el a pierdut controlul și trebuie să-l salveze de la sine". OSS cap general nu au încredere Patton
De Tim Shipman în Washington

07:16 GMT 20 decembrie 2008

Jurnalele recent descoperit de un asasin colorat pentru Oficiul timpul războiului de Servicii Strategice (OSS), precursorul CIA, dezvăluie că șefii americane de spionaj a vrut Patton a murit pentru că el a fost în pericol de a expune complicitate aliat cu rușii care costa vieti americane.

Moartea generalului Patton, în decembrie 1945, este unul dintre misterele de durată ale epocii război. Deși el a suferit răni grave într-un accident de mașină în Manheim, el a fost considerat a fi recuperarea și era pe punctul de a zbura acasă.

Dar, după o investigație de un deceniu, istoric militar Robert Wilcox susține că OSS cap General "Wild Bill" Donovan a ordonat un lunetist decorat numit Douglas Bazata la tăcere Patton, care a glorificat în porecla de "Old Blood and Guts".

Cartea sa, "Target Patton", conține interviuri cu dl Bazata, care a murit în 1999, și extrase din jurnalele sale, care detaliază modul în care el a pus în scenă accident de mașină prin obtinerea unui camion trupe să reinvestească în Cadillac Patton și apoi împușcat general cu un nivel scăzut proiectil -velocity, care a rupt gâtul în timp ce colegii săi de pasageri au scăpat fără nici o zgârietură.

Dl Bazata, de asemenea, a sugerat că, atunci când Patton a început să recupereze de la rănilor sale, oficialii americani au închis ochii ca agenți ai NKVD, precursorul KGB, otrăvit general.

Dl Wilcox a spus The Sunday Telegraph că, atunci când a vorbit cu domnul Bazata: "El se lupta cu el, toate aceste crime a făcut. El mi-a mărturisit că el a provocat accidentul, că el a fost dispus să facă acest lucru de către Wild Bill Donovan.

"Donovan ia spus:" Avem o situație teribilă cu acest mare patriot, el a pierdut controlul, iar noi trebuie să-l salveze de la el și de la ruinarea tot ceea ce aliații au făcut. " Eu cred Douglas Bazata. E un tip sterline. "

Domnul Bazata dus o viață extraordinară. El a fost un membru al Jedburghs, unitatea de elită care parașutat în Franța pentru a ajuta la organizarea Rezistența în termen de până la D-Day în 1944, el a câștigat patru inimi violet, o Distinguished Service Cross și franceză Croix de Guerre de trei ori peste pentru eforturile sale.

După război, el a devenit un artist celebru, care sa bucurat de patronajul Printesa Grace de Monaco și Ducele si Ducesa de Windsor.

El a fost prieten cu Salvador Dali, care a pictat un portret al Bazata ca Don Quijote.

El a încheiat cariera ca un consilier al președintelui Ronald Reagan Secretarul Marinei John Lehman, un membru al Comisiei 9/11 și consilier pentru campania prezidențială a lui John McCain.

Dl Wilcox, de asemenea, urmărite în jos și a intervievat Stephen Skubik, un ofițer în Corpul de Contra-Spionaj al Armatei SUA, care a spus că a aflat că Patton a fost pe lista de moartea lui Stalin. Skubik alertat în mod repetat Donovan, care pur și simplu l-au trimis înapoi în SUA.

"Ai doi martori puternici aici", a spus domnul Wilcox. "Dovada este că rușii terminat treaba."

Scenariul sună exagerata, dar domnul Wilcox a adunat un caz convingatoare ca oficialii americani au avut ceva de ascuns. Cel puțin cinci documente cu privire la accidentul de mașină au fost scoase din arhive din SUA.

Șoferul camionului a fost whisked departe la Londra înainte de a putea fi pusă la îndoială și nici o autopsie a fost efectuată pe corpul lui Patton.

Cu ajutorul unui expert de la Detroit Cadillac, domnul Wilcox a dovedit că mașina pe ecran în Muzeul Patton de la Fort Knox nu este cel Patton a fost de conducere.

"Acesta este un cover-up", a spus domnul Wilcox.

George Patton, un polemist dinamic care a purtat revolvere manipulat-fildeș pe fiecare șold și a fost subiectul unui film de Oscar câștigătoare cu George C. Scott, a poruncit treia armata SUA, care taie un bandaj prin Franța după D-Day.

Dar ambiția lui de a ajunge la Berlin, înainte de forțele sovietice a fost zădărnicită de comandant suprem aliat Dwight D. Eisenhower, care a dat livrările de petrol ale lui Patton a mai prudent generalul britanic Bernard Montgomery.

Patton, care a avut încredere în ruși, au crezut Eisenhower a împiedicat în mod greșit îl închide așa-numitul Falaise Gap în toamna anului 1944, care să permită sute de mii de trupe germane pentru a scăpa de a lupta din nou ,. Acest lucru a dus la moartea a mii de americani în timpul iernii lor contra-ofensivă, care a devenit cunoscut sub numele de Bătălia de la Bulge.

În scopul de a împăca Stalin, Armata a 3-a fost, de asemenea, a ordonat să se oprească, deoarece a ajuns la granița cu Germania și a fost împiedicat să profite fie Berlin sau Praga, miscari care ar fi putut evita dominația sovietică din Europa de Est după război.

Dl Wilcox a spus The Sunday Telegraph : "Patton a fost de gând să demisioneze din armata. El a vrut să meargă la război cu rușii. Administrația a crezut că era nebun.

"El știa, de asemenea, secrete de război care ar avea cariere distruse.

. Nu cred că Dwight Eisenhower ar fi fost vreodată ales președinte în cazul în care Patton ar fi trăit să spună lucrurile pe care a vrut să spună "domnul Wilcox a adaugat:" Cred ca exista suficiente dovezi aici că, dacă m-aș duce la un mare juriu am putut Probabil a obține un act de acuzare, dar, probabil, nu o condamnare. "

Provincia Charles, președintele George S. Patton Historical Society, a declarat că speră cartea va duce la o dovadă definitivă a parcelei a fi descoperit. El a spus: "Au fost o mulțime de oameni care au fost destul de al naibii de bucuros că Patton a murit. El a fost de gând să deschidă într-adevăr ușa pe o mulțime de lucruri pe care le stricat pe acolo. "
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum