SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

DE TOP : O mărturisire dureroasă: sunt agent acoperit

In jos

DE TOP : O mărturisire dureroasă: sunt agent acoperit Empty DE TOP : O mărturisire dureroasă: sunt agent acoperit

Mesaj  Admin la data de Dum Oct 19, 2014 3:07 am

http://www.piticigratis.com/2014/10/o-marturisire-dureroasa-sunt-agent-acoperit/

In lumina ultimelor întâmplări din campania electorală, am început să am niște remușcări legate de deciziile mele profesionale. Am o piatră pe suflet și trebuie să mă descarc, ca să mă simt din nou om. Și vreau să o fac pe barba mea, ca Robert Turcescu, nu să mă dea Băsescu în gât, ca pe Ponta.
Sunt agent acoperit.
Acum, la fel ca și în cazul lui Ponta și a lui Turcescu, SIE și Meleșcanu nu pot nici confirma, nici nega că am fost recrutat in 2007 ca agent acoperit.
Chiar de însuși Meleșcanu, care, legal, nu poate nici nega nici confirma că a apărut la mine la ușă cu o sacoșă de bani în 2007 ca să mă recruteze ca agent acoperit. Prima dată am crezut că a vrut să scriu materiale de diversiune pe interneți, dar nu. Deși nu poate nici confirma nici nega, Meleșcanu m-a recrutat pentru că am pula de un metru și să fac misiuni ca James Bond și Vin Diesel în xXx, dar mai fain că ăla a fost un film prost.
Acum despre misiuni nu pot vorbi, că sunt secret de stat. Tot ce pot să zic e că am futut fotomodele pe continente care voi nici măcar nu știți că există.
În schimb vreau să vă spun că am fost la petrecerile SIE și acolo l-am văzut pe Ponta. Îl mângâia Iliescu pe frunte în timp ce era futut în cur de Adrian Năstase. Așa sunt petrecerile SIE pe care ei nu le pot nici confirma, nici nega.
Și acolo mi-am dat seama de ce m-a recrutat Meleșcanu. M-a tras deoparte și mi-a dat o sticlă. Mi-a spus că nu poate nici să confirme, nici să nege că vrea să mă piș în sticlă. Am înțeles aluzia lui fină și m-am pișat. A luat sticla, s-a dus după un paravan cu ea și, după ce a scos niște zgomote de ”gâl gâl gâl” a ieșit de acolo cu sticla goală, spunându-mi că nu poate nici să confirme, nici să nege că a băut-o pe toată.
Și că nu poate nici să confirme nici să nege că iubește pișatul de bărbat tânăr și cum se simte el când susură pe gât.
Eu i-am zis că mai mult mă consider un băiat bătrân decât un bărbat tânăr. S-a uitat ciudat la mine. Cu o sprânceană confirma că e de acord cu mine, cu cealaltă nega. Avea o față de zici că tocmai i se întâmpla un accident vascular cerebral. E super greu să fii în așa hal de ambiguu.
Acum o să spuneți că toată povestea asta a mea e delirantă. Și o să vină cineva din SIE sau chiar Meleșcanu însuși să nege că toate cele de mai sus s-au întâmplat, deși eu jur cu mâna pe biblie că s-au întâmplat.
Dar să fim serioși. Ponta a fost acuzat că era agent SIE în timp ce era procuror. Încălcând constituția. Dacă SIE l-ar fi recrutat în timp ce era procuror, și ei au încălcat constituția. Și Meleșcanu nu poate să confirme sau să nege ceva atât de grav ca încălcarea Constituției de către un organ al statului.
Vă dați seama că nu o să stea să nege că a făcut gargară cu urina mea și i-a plăcut. Pur și simplu nu are cum să nege o chestie așa nesemnificativă când nici măcar atunci când e vorba de Constituție nu poate spune ceva clar, muistul.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum