SCRISORI DIN GERULIA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Izaura Anghel: „ Vâlcov a intrat primar pe banii lui tata. Am dovezi!

In jos

Izaura Anghel: „ Vâlcov a intrat primar pe banii lui tata. Am dovezi! Empty Izaura Anghel: „ Vâlcov a intrat primar pe banii lui tata. Am dovezi!

Mesaj  Admin la data de Dum Sept 14, 2014 12:06 pm

Încercările lui Darius Vâlcov de a nega orice legătură cu interlopul Bercea Mondial se dovedesc fără sorți de izbândă. N-a reușit să convingă! O explicație are, o repetă la nesfârșit însă pare că pălește în fața acuzelor interlopului și mai nou ale fiicei acesteia: Nu am primit niciodată bani de la Bercea Mondial, o singură dată ne-am întâlnit, când a intrat peste o şedinţă în care eram, ca să mă ameninţe”.
Bercea povestea în iulie 2009 despre înţelegerile pe care le avea cu proaspătul ministru al Bugetului, pe atunci primar în Slatina. Iar în afacerile imobiliare dintre cei doi, cel care punea condiţii era Bercea Mondial. Și asta nu este tot. Interlopul ar fi putut obţine chiar şi funcţii în administraţia locală. Astea erau promisiunile. Om al cifrelor, Vâlcov a făcut însă alte calcule. A rămas şi cu banii, şi cu promisiunea. În schimb însă, Bercea a vorbit : ” La alegeri atunci, i-am dat niște bani, după aia a zis că-mi dă şi mie o funcție. Nu mi-a dat nici funcție, nu mi-a dat nici banii. Este o sumă foarte mare, cu un contract la notariat. Primarul i-a dat un teren vicelui să mi-l vândă mie”. Suma la care făcea referire Sanu Anghel în 2009 pare că se regăsește și în „carnețelul gri″ în care Bercea își ținea contabilitatea împrumuturilor.
Azi, o nouă declarație vine să îngheuneze și mai multe încercările lui Vâlcov de a se lepăda de interlop. Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, i-a dat replica raducându-i chiar o acuzație gravă și anume că ar fi luat bani de la liderul interlop. ”Dacă a fost amenințat, de ce nu s-a adresat organelor judiciare? Vâlcov a luat bani de la tata (n.r.: referindu-se la Bercea Mondial). A intrat primar pe banii lui tata. A venit si s-a împrumutat la tata de bani să facă campanie electorală. Am dovezi. Nu i-a dat nici o amendă, niciodată lui Bercea Mondial”, a precizat fiica lui Bercea Mondial, Izaura sâmbătă.
Fără alte comentarii, ridicăm doar două întrebări: pe de o parte de ce nu i-au făcut nici Vâlcov și nici consoarta Lavinia Șandru plângere lui Bercea, ambii plângându-se în public de faptul că au fost amenințați iar pe de altă parte, poate oare Darius Vâlcov să arate vreo amendă pe numele lui Sandu Anghel?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 1937
Data de înscriere : 03/02/2013

https://scrisoridingerulia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum